2 / 3

Samsung BEATDJ

Samsung BEATDJ ofera tuturor utilizatorilor oportunitatea de a deveni DJ! Datorita aplicatiei BEAT DJ si DISC UI, utilizatorii vor putea adauga propria lor voce dar si efecte de sunet melodiilor favorite.

Prin intermediul tehnologiei full-touch si aplicatiei BEAT DJ, posesorii telefonului pot modifica si contrui propriul lor playlist pe ecranul de 2.8” AMOLED. De asemenea, memoria de 50MB poate fi extinsa pana la 16GB, prin intermediul micro cardului SD.Faptul ca iti poti compune propria muzica reprezinta doar o parte din poveste! Samsung BEATDJ este echipat cu stereo speakers incorporate, actionate prin amplificatorul B&O's ICE - sunetul se ridica la calitatea aspectului, redand basi foarte josi si sunetele inalte foarte clare.

Samsung BEATDISC combina functionalitatea tastaturii glisante cu experienta atragatoare a touch-screen-ului.Samsung BEATDISC are incorporata tehnologia B&O ICE ca si Samsung BEATDJ, cat si aplicatii pentru recunoastere, tagging si recomandare a melodiilor pentru iubitorii de muzica.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri