1 / 3

Un tonomat special

Acest model de GIGA JUKE este un tonomat special, ce permite ascultarea unei muzici diferite in functie de camerele in care sunt amplasati satelitii. Modelul GIGA JUKE NAS-SC500PK este un pachet complet ce incorporeaza un server de muzica si un player wireless.

Puteti adauga sateliti, iar sistemul va transmite muzica wireless pana la cinci dintre acestia. Indiferent de locul in care va aflati in casa, serverul principal poate fi accesat de la satelitii wireless si se pot asculta melodii diferite in fiecare dintre zone.

In timpul unei petreceri, apasati pe butonul “PARTY” si in fiecare camera dotata cu sateliti, player-ul wireless va reda aceeasi muzica simultan.

GIGA JUKE NAS-SC500PK de la Sony este capabil sa citeasca o mare varietate de formate: MP3, AAC, Linear PCM, WMA si ATRAC.

Compatibilitatea cu paleta larga de formate de fisiere audio vine in beneficiul utilizatorilor: sistemul poate stoca muzica din mai multe surse, fie de pe un CD, de la radio, de la PC sau chiar de pe discurile de vinil. Baza de date incorporata, de aproximativ 350.000 albume, eticheteaza automat fisierele cu titlurile aferente.

Informatiile suplimentare pot fi extrase in momentul conectarii sistemului la Internet. Alte functii usor de utilizat numara cautarea alfabetica a artistilor preferati si acces la radio online de la player-ul wireless.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri