1 / 4

Rendez-vous

Va place sa gatiti atunci cand aveti musafiri dar nu doriti sa va petreceti timpul in bucatarie, departe de prieteni si petrecere? Cu Rendez-vous veti putea sa serviti un meniu special cu ajutorul unor aparate electrocasnice intuitive.

Concept:

Rendez-vous este prima masa interactiva creata vreodata care se afla in centrul unor activitati precum gatitul, mancatul si socializarea cu musafirii. Blatul mesei este un scut de energie unic care furnizeaza aparatelor electrocasnice energia necesara functionarii fara a fi nevoie de alimentarea directa la priza. De exemplu, blenderul poate fi pus pe masa pentru a fi activat sau pentru incarcare. In plus, suprafata mesei are si un sistem de gatit cu inductie pe baza de senzori. Zonele de gatit nu sunt trasate, caldura instanta fiind transmisa direct la locul in care se afla tigaia.

Sub masa se afla sertare modulare in care pot incapea un cuptor, frigider sau orice aparat electrocasnic de care are nevoie un consumator. Astfel, gatitul devine o activitate sociala care ofera atat gazdei cat si musafirilor o cina delicioasa.

In plus, Rendez-vous este dotat cu un program va ghideaza pe durata intregului proces de pregatie a mancarii. La finalul sesiunii de gatit, sertarele se strang sub masa.

Rendez-vous reuneste intr-un cadru special socializarea, gatitul si mesele.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri