1 / 5

Vestimentatie si parfum

Pentru a marca anul aniversar 2009, designerii de la Canali au creat in editie limitata pentru aceasta iarna un model de costum confectionat dintr-un material inedit, un amestec de casmir, matase si vicuna, o tesatura exceptionala, pentru care fiecare fibra pretioasa contribuie la delicatetea unica a stofei. Aceste trei materiale au fost folosite pentru crearea unor modele intr-o linie clasica : un costum sofisticat in trei nasturi, in nuante de gri antracit si albastru deschis, bej si albastru inchis sau ton-sur-ton.

Paltonul, in schimb, este un model cu revere duble si guler dublat, in culori puternice care contrasteaza cu tonurile captuselii interior. Ambele piese ale colectiei aniversare sunt marcate in interior printr-o eticheta-simbol, creata special pentru aniversarea celor 75 de ani Canali si sunt disponibile in editie limitata de 750 de piese pentru toate cele 150 magazine din intreaga lume

Colectia aniversara Canali 75 de ani este completata si la nivel olfactiv prin lansarea unui parfum care se gaseste si in magazinul Canali din Bucuresti: Canali 1934.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri