2 / 6

Totul e fluent, aerisit si usor de accesat

Astfel, partenerii vor trebui sa mearga pe display-uri capacitive cu multitouch, pe procesoare minim Snapdragon la 1 Ghz, camere foto la rezolutii mari, accelerometru, WiFi si memorii RAM de minim 446 MB. Asta e clar un lucru bun.

WebOS are conceptul de cards, cu afisarea informatiilor in casete. iPhone OS are interfata extraordinara, insa fara multitasking. Android are widget-uri impecabile si o organizare superba. Cu ce sa vii acum pentru a te impune? Microsoft s-a inspirat putin din softul facut pentru Zune HD si a implementat fonturile ingrosate. Gasim text peste tot, fara prea multa grafica deranjanta. Totul e fluent, aerisit si usor de accesat. Interfata se prezinta ca o mare fotografie pe care utilizatorul o plaseaza pe rand pe display, cu ajutorul multitouch-ului sau a sagetilor.

Plecand din wellcome spre homescreen, interfata se schimba, devenind impartita in dreptunghiuri sau patrate colorate. Exista shortcut-uri spre orice. Fiecare apasare a unei zone arunca home-ul si aduce sectiunea respectiva.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri