2 / 4

Gradina

In 2010, o tendinta rasunatoare in materie de mobilier de gradina este popularitatea continua de care se bucura mobilierul realizat din rachita si, in special, mobilierul din rachita creat pentru toate sezoanele.

Astfel, puteti gasi o varietate mai mare de piese disponibile, care sunt finisate cu diferite materiale textile, in diverse imprimeuri atragatoare, cu motive florale sau geometrice.

O piesa care nu trebuie sa lipseasca din gradina dumneavoastra o constituie sezlongul din nuiele impletite, in vreme ce, in materie de mese, se poate observa o precadere pentru cele din fier forjat. Mai multe companii producatoare de mobilier exterior au introdus mobila din materiale combinate, pentru un surplus de eleganta. Unele dintre acestea au combinat nu numai otelul inoxidabil cu rachita, ci si otelul inoxidabil cu granitul.

Rezultatul este unul extraordinar si intareste ideea de a aduce interiorul in exterior la un nou nivel. Mobilierul anului 2010 se bucura de o atentie deosebita acordata detaliilor si aduce laolalta otelul, ratanul, textilele si sticla.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri