1 / 3

Functii I

Functia Far End Camera Control (FECC) ofera posibilitatea de a controla camera dispozitivelor compatibile,cu pan&tilt, de la distanta. Aceasta functie a fost adaugata la Movi pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor din domeniul medical. Prin intermediul acestei functii, doctorii pot realiza consultatii individuale cu pacienti din intreaga lume, utilizand Movi.

Movi 4 include de asemenea functia MultiwayTM, care permite utilizatorului sa initieze pe loc, o convorbire cu mai multi participanti, folosind un terminal si utilizand in acelasi timp puterea combinata a software-ului de management a configuratiei (VCS), dar si a MCU-urilor Tandberg (MCU - dispozitiv care face posibila conectarea a trei sau mai multe terminale, pentru realizarea unei video-conferinte).

Aceasta functie creeaza o punte catre comunicarea video de calitate si catre posibilitatea de a comunica cu mai multe persoane, fara a fi necesara planificarea prealabila a convorbirilor pe MCU. Movi devine astfel singura solutie de acest tip, care permite utilizatorilor sa initieze instant o convorbire cu mai multi participanti, de pe un PC sau de pe un calculator Mac.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri