2 / 3

Functii II

Efectele negative ale pierderilor de pachete de informatii in retelele neoptimizate, sunt reduse de solutia ClearPath. Aceasta tehnologie asigura comunicarea optima in momentul in care utilizatorul se afla in miscare si permite extinderea solutiilor video compatibile, astfel incat comunicarea video sa se poata realiza la cele mai inalte standarde. ClearPath functioneaza si cu alte dispozitive compatibile, transformand Movi in dispozitivul mobil optim.

Daca ClearPath si Multiway creeaza conditiile perfecte pentru mobilitate maxima si o experienta de comunicare optima, sistemul ICE este ideal pentru aplicatiile care permit lucrul de acasa, prin faptul ca separa semnalele si identifica in mod dinamic cea mai scurta conexiune intre echipamente. In acelasi timp, sistemul ICE optimizeaza Movi in afara firewall-ului, jucand un rol esential in facilitarea lucrului de acasa prin intermediul solutiilor de video-conferinta pentru un numar cat mai mare de persoane.

Noua versiune a Movi este completata de versiunea Movi pentru utilizatorii de Mac, care ofera compatibilitate totala utilizatorilor de calculatoare Mac, fiind o aplicatie esentiala pentru mediile de lucru mixte, in care sunt folosite atat PC-uri cat si calculatoare Mac. Aceasta caracteristica transforma Movi in solutia perfecta pentru mediul educational si intareste angajamentul Cisco pentru dezvoltarea conceptului de interoperabilitate, deschizand optiunile Total Solutions pentru comunitatea Mac.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri