2 / 4

Soneva Gili, Maldive

Atunci cand vorbim de vacante de lux, putem lua in considerare sejururile la hoteluri sau resorturi de peste 6 stele, vacante in destinatii speciale, exotice si, bineinteles, servicii impecabile.

Un concurent redutabil in inchirierea celei mai extravagante insule din lume, este o alta bijuterie a Maldivelor - incomparabila Six Senses Soneva Gili Resort.

Situata in una dintre cele mai mari si frumoase lagune, arhitectii resortului s-au asigurat ca fiecare oaspete beneficiaza de o privesliste de 360 de grade asupra apei cristaline a marii. Insula de corali este inconjurata de 44 de bungalouri din stuf, un design inovator ce pune amprenta asupra resorturilor din Maldive. Oaspetii sunt rasfatati cu festine gastronomice,divertisment traditional si sedinte de masaj intr-unul dintre cele mai luxoase spa-uri.

Insula poate gazdui 100 de oaspeti, fiind ideala pentru organizarea nuntilor sau a altor evenimente speciale. O experienta unica in viata, pentru a inchiria intreaga insula suma este de aproximativ 1.000.000 euro/ saptamana.

Soneva Gili Suite: de la 489 euro/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 euro/persoana

Soneva Gili Residence: de la 815 euro/persoana/noapte/cazare + mic dejun, plus transfer dus-intors: 149 euro/persoana

Transfer cu barca rapida de la aeroportul Male (aproximativ 15 minute).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri