1 / 4

Concerte urbane


Nuits Sonores – Lyon, Franta (1-5 iunie)


Cu numai 87 euro, oricine poate avea acces la concerte, pe durata a trei nopti, pretul pentru concertele speciale fiind de 25 euro, iar pentru o zi intreaga de festival, 23 euro.

Participantii vor avea parte de o experienta mixta de muzica, arhitectura si istorie, dupa care se pot retrage la unul din faimoasele restaurante cotate cu stele Michelin din Lyon, oferta de hoteluri fiind una la fel de bogata, potrivit publicatiei britanice The Telegraph.

In line-up, organizatorii au adaugat show-uri grafice, multimedia si de lumini concertelor principale, care variaza de la muzica electronica si hip-hop, la rock experimental si chiar psihedelic. Principalele trupe care vor concerta la Lyon sunt: Battles, Bot’Ox, Caribou, Dennis Ferrer, Dj Shadow, Klément Bonelli si Discodeine.

La Lyon, agentia de turism Happy Tour ofera bilete de avion incepand de la 420 euro, iar pentru cazare, tarifele incep de la 58 euro/ noapte/ loc in camera dubla cu mic dejun inclus, in cadrul hotelului Mercure Plaza Republique, de 3 stele.

Festivalul de la Berlin – Germania (9-10 septembrie)

Festivalul de weekend din capitala germana se va tine intr-un hangar din cadrul vechiului aerodrom Tempelhof, la iesirea din oras.

Pretul unui bilet pe toata durata evenimentului este de 98 euro, dar cine nu este interesat de sumedenia de after party-uri din cluburile berlineze, poate opta pentru bilete mai ieftine, de o zi, la pretul de 48 euro.

Toate variantele de bilet includ transportul catre si de la aerodrom cu o cursa speciala, precum si accesul la activitatile conexe, cum ar fi discoteca mobila sau expozitia de arta.

Concertele vor fi sustinute de trupe ca Suede, The Naked and Famous, Boy George Dj Set, Beirut, Alex Winston sau Dj Hell.

La Berlin se poate ajunge, cu ajutorul agentilor Happy Tour Group, prin plata unui bilet de avion de la 268 euro, in timp ce cazarea se va face la Arcotel John F, de 4 stele, de la 64 euro/ noapte/ loc intr-o camera dubla cu mic dejun inclus.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri