2 / 4

Pentru nostalgici: pe malul marii


La Route du Rock – Saint Malo, Franta (12-14 august)


O serie de concerte electrizante, intr-un loc inedit. Ziua, scena va fi amplasata chiar pe plaja Bonobo, in timp ce scena principala va lumina noaptea, din castelul marchizului Vauban din Saint-Père-Marc-en-Poulet.

Dintre artistii ce vor canta la castel, mentionam Aphex Twin, Fleet Foxes, Mogwai si The Kills.
Biletele variaza de la 37 euro pentru concertele de sambata noapte, la 79 euro pentru toate cele trei zile ale festivalului.

Pentru a ajunge in Saint Malo aveti mai multe variante - fie sa mergeti pana la Paris si sa va continuati calatoria cu trenul (TGV), caz in care trebuie sa platiti un bilet de avion Bucuresti - Paris ( tarifele pentru cursele de linie incep de la 250 euro la agentia Happy Tour) iar biletul de tren costa aproximativ 80 de euro, fie sa mergeti de la Bucuresti la Paris si Rennes si de aici cu un taxi sau un shuttle bus pana la Saint Malo, unde aveti multiple posibilitati de cazare, unele la tatife foarte convenabile.

" Spre exemplu in anasmblul de resedinte de vacanta le Domaine de l'emeraude, un studio pentru doua persoane are tarife incepand de la 209 euro pentru doua nopti, fara mic dejun. O optiune mult mai eleganta este un hotel de 4 stele - Oceania - care costa de la 308,90 euro/ camera dubla pentru doua persoane", a precizat Mioara Gheorghe, director operational Happy Tour.

Benicassim –Valencia, Spania (14-17 iulie)

Benicassim este cunoscut in intreaga Europa drept unul dintre cele mai “grele” festivaluri, cu nume mari pe firmament.

Anul acesta, spaniolii asteapta circa 40.000 de oaspeti la celebra Costa del Azahar, iar atractiile principale vor fi concertele celor de la The Strokes, Arctic Monkeys, Portishead si Arcade Fire.

Desi campatul pe perioada festivalului este gratuit pentru anumite variante de abonament, recomandabil ar fi sa luati o camera la hotel.

Preturile biletelor variaza intre 70 euro pentru o zi de concerte si 325 euro pentru abonamentul VIP, care include toate concertele din cele patru zile, plus campingul in incinta complexului.

Cazarea la Valencia se poate face prin agentia Happy Tour, la hotelul Husa Reina Victoria, de 4 stele, cu tarife incepand de la 38 euro/ noapte/ loc in camera dubla cu mic dejun inclus.

Sursa foto: www.clashmusic.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri