1 / 11

Bodrum

Bodrum, cu atmosfera sa boema, este o localitate pitoreasca situata pe coasta egeeana, pe o peninsula in apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire intr-o calatorie de-a lungul coastei cariene, cu o arhitectura tipic mediteraneana, cu plaje de nisip spectaculoase si mici golfuri stancoase, potrivit portalului infoturism.ro.

Cunoscut in antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), orasul Bodrum si-a castigat celebritatea prin faptul ca este orasul natal al istoricului grec Herodot si totodata locul unde se gaseste Mausoleul din Halicarnas - una dintre cele sapte minuni ale lumii antice.


Astfel, pentru un sejur all inclusive in Bodrum, cu o durata de 8 zile, cazare la hotel de 4-5 stele si transport cu avionul (taxe incluse) pretul ofertelor Early Booking variaza 792 si 970 de euro, in functie de unitatea de cazare.

Genovesse Travel ofera pachete de 7, 9, 10, 11, 12, 14 nopti cazare, Ultra Allinclusive, transport cu avionul ( Cursa Tarom ), transferuri, ghid in limba romana, taxe aeroport, Asigurare Complexa de calatorie (Asigurare Storno).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri