1 / 4

Noile sisteme home cinema Blu-ray 2.1

Pregatiti-va pentru o experienta incredibila de divertisment digital, asa cum nu ati mai intalnit pana acum, cu noile trei sisteme Blu-ray 2.1, pe care trebuie sa le cunoasteti mai de aproape: modelele BDV-EF200, BDV-L600 si BDV-L800.

Bucurati-va de redare video direct de pe internet, cu tehnologia BRAVIA® Internet Video, fara compromisuri ale calitatii sunetului 2.1. Multumita sunetului virtual surround S-Force PRO 3D, tot ce veti pierde va fi aspectul neplacut al cablurilor. Tehnologia IP Noise Reduction ofera o redare imaculata a imaginilor, chiar si pentru continutul de pe internet.

Cele doua porturi HDMI® asigura conectarea simpla, printr-un singur cablu cu alte dipozitive HD, precum set-top-uri sau console de gaming. Sistemul de andocare pentru iPod/iPhone permite ascultarea muzicii sau vizionarea clipurilor, in orice conditii. Utilizatorul poate, de asemenea, sa controleze player-ul cu ajutorul iPod touch, iPhone sau al telefonului Android™.

Atat modelul BDV-L600, cat si BDV-L800, ofera liberatea de a pozitiona sistemul in orice fel dorit. Player-ul in sine poate fi asezat pe orizontala, verticala sau suspendat de perete (modelul BDV-L600 necesita achizitionarea suportului WS-L100).

Modelul BDV-L800 vine echipat cu wi-fi integrat pentru conexiuni wireless, pentru eliminarea aspectului neplacut al cablurilor, precum si cu difuzoare 270 de grade care propaga sunetul in camera. Indiferent de unde se afla utilizatorul, calitatea exceptionala a sunetului umple camera.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri