2 / 4

Proiectat pentru a functiona in miscare

Toughbook CF-19 mk5 este echipat optional cu modul 3G Ericsson -F5521GW- HSPA+ (DL: 21 Mbps) asigurand astfel tuturor celor ce lucreaza de la distanta, o conectivitate permanenta.

Include de asemenea si o functie dedicata care le permite utilizatorilor sa inchida si sa deschida conexiunile in functie de necesitati pentru un consum scazut de curent. Optional, se poate activa functia anti-furt datorita celei mai noi tehnologii Intel® ATP.

Pentru tehnicienii care au nevoie sa se conecteze la diverse echipamente, CF-19 mk5 pastreaza portul serial precum si slotul de card PCMIA.

Autonomie si rezistenta crescute

Pentru ca cei care lucreaza pe teren si care au nevoie de un laptop care sa functioneze in permanenta, chiar si atunci cand nu exista acces la vreo sursa de energie, versiunea CF-19 mk5 poate functiona pana la 9 ore ruland Windows 7®.

Cu o carcasa din aliaj de magneziu, pe exterior si interior, precum si cu suprafata Panasonic anti-zgarieturi, CF-19 mk5 ramane in continuare cel mai rezistent laptop Toughbook din gama sa. Este testat conform MIL-STD 810G si ofera protectie la apa, praf, vibratii si temperatura, primind astfel o certificare impresionanta IP65 si MIL-STD 810G.

Sistemul de protectie si de incalzire al HDD-ului, conectorii flexibili, structura ranforsata, porturile acoperite, ajuta CF-19 sa opereze in cele mai dificile conditii.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri