2 / 4

Functii multimedia si rute personalizate

Noua gama de echipamente GPS include modulul avansat SmartRoutes, cautare Google integrata si diverse functii multimedia.

Noul design al software-ului Spirit include previzualizarea a 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica, dintre care utilizatorul o poate alege pe cea potrivita momentului respectiv.

O alta noutate este update-ul gratuit pentru o perioada de doi ani pentru harta intreaga Europa. In plus, utilizatorii au posibilitatea de inchiriere a hartilor doar pe durata folosirii acestora, la preturi mult mai avantajoase decat in cazul cumpararii acestora.

Gradul de interactivitate cu soferul este crescut la noua gama prin intermediul functiilor SmartRoutes si LearnMe Pro.

Daca SmartRoutes foloseste o baza de date cu informatii primite de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, functia LearnMe Pro monitorizeaza si retine stilul de condus specific fiecarui utilizator pentru a estima cat mai corect timpul de ajungere la destinatie si pentru a oferi conducatorului auto rute personalizate.

Utilizatorii care se vor orienta catre modelele Mio S485, S487 si S670, S685 si S687 vor avea la dispozitie si informatii TMC, pentru tarile care au functional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru varfurile de gama S487 si S687 vor putea sa conecteze la dispozitiv orice echipament ce include functii Bluetooth.

Includerea in functiile echipamentului a serviciilor MioMore permite accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo si la cautarea locala Google pentru a furniza in permanenta exact informatiile necesare unei calatorii perfecte.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri