1 / 4

Aventura cu orice pret

Montana dispune de un altimetru barometric pentru masurarea altitudinii si are abilitatea de a previzualiza ruta folosind un model global de elevatie. Busola in 3 axe afiseaza directia de parcurs chiar si in repaus. Ecranul tactil, rezistent la apa si lizibil in bataia puternica a soarelui are o dimensiune de 4 inch (10,2 cm), iar fotografiile de 5 megapixeli captate de camera foto cu autofocus de pe modelele 650 si 650t sunt afisate in culori vii.

“Montana a fost conceput pentru pasionatii de drumetii, cei care cauta aventura cu orice pret,” a precizat Dan Bartel, vice presedinte pe vanzari globale in cadrul Garmin. “Am creat un dispozitiv care sa satisfaca toate nevoile legate de orientare ale aventurierilor, fie ca au apucat pe un drum off-road, fie pe un drum lin sau s-au aventurat pe apa. Pentru navigatia maritima, traversand tara in automobilul 4x4, sau chiar primind indicatii vocale in drum spre cel mai apropiat mall, Montana dispune de flexibilitate si de compatibilitatea cartografica care te insoteste cu succes pana la destinatie.”

Cu ajutorul design-ului robust al modelului Montana nu este nevoie sa mai ai dubii in legatura cu destinatia urmatoarei tale aventuri. Montana este in totalitate rezistent la apa si capabil sa reziste la contactul cu noroi, chiar si atunci cand este conectat la suportul de incarcare. Capabilitatile suportului de montare si cartografia din City Navigator permit obtinerea de indicatii vocale pas cu pas, la fel si pentru suportul pentru bicicleta sau ATV. Daca alegi sa te plimbi pe jos, conecteaza castile la jack-ul audio de 3,5 mm al dispozitivului Montana pentru a asculta directiile vocale.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri