2 / 4

Stabilizare optica SteadyShot si functie de detectare a fetei

Stabilizatorul optic SteadyShot asigura imagini clare, reducand efectul neplacut al tremurului mainii. Pentru portrete sau filme de familie, functia Face Detection rafineaza expunerea, pentru a capta imagini cat mai naturale.

Cu noile modele Handycam DCR-SX21E si DCR-SR21E, alegerea setarilor nu mai este o problema, astfel ca rezultatele exceptionale sunt mai usor de obtinut.

O caracteristica noua pentru modelele Handycam entry-level, modul Intelligent AUTO recunoaste pana la 18 scene diferite - de la portret si peisaj la imagini surprinse noaptea. Focalizarea, expunerea, culoarea, dar si alte setari sunt ajustate automat pentru ca utilizatorul sa obtina cele mai bune imagini indiferent de situatie.

Modelele DCR-SX21E si DCR-SR21E vin in ajutorul utilizatorului, specialist sau amator, cu mai multe caracteristici care permit realizarea unor clipuri deosebite ce pot fi partajate ulterior cu familia si cu prietenii. Joystick-ul plasat langa ecranul de 6,7 cm (2,7 inci) permite navigarea rapida prin meniu si ajustarea setarilor.

Apasarea unui singur buton declanseaza LED-ul iluminator pentru filmare, atunci cand utilizatorul filmeaza in camere mai intunecate sau fotografiaza noaptea. Pentru o utilizare mai facila, modul Auto declanseaza automat LED-ul atunci cand lumina este slaba.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri