1 / 5

De la sat pescaresc, la mall si iahturi

Desi este o destinatie estivala destul de cunoscuta printre turistii din Romania, Bodrum nu este iubita doar pentru marea azurie si plajele insorite cu nisip fin, potrivit New York Times.

Statiunea s-a dezvoltat intr-un ritm alert si desi bazarurile de aici nu au stralucirea si grandoarea celor din Istanbul, marfa este de calitate si foarte variata.

Astfel, in Bodrum gasiti cateva locuri incantatoare, cum ar fi Marina Mall (cu celebra panorama asupra castelului Sf. Petru si portului turistic, intesat de iahturi de lux), sau strazile Barlar Sokagi si Bars (cu sute de magazine si tarabe care pun in vanzare suveniruri inedite, de la bijuterii executate manual din scoici, la covoare si mobilier antichizat).

In plus, in Yalikavak, o localitate aflata in apropierea Bodrumului, de unde se poate ajunge cu microbuzul, exista o piata celebra pentru rochiile executate manual.

Statiunea Bodrum este situata pe coasta egeica in jurul peninsulei Bodrum. In afara Mausoleului, mai exista si alte atractii care pot face dintr-un sejur in Bodrum unul interesant cum ar fi Amfiteatrul Bodrum, care este vizitat de foarta multa lume, potrivit reprezentantilor Christian Tour.

Sursa foto: www.bodrumresortguide.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri