1 / 6

Noapte de filme si multitasking

Fiind primele tablete Android-Honeycomb certificate pentru Netflix, tabletele Lenovo pot transforma fiecare noapte intr-o “noapte de filme.” Cu un output HDMI de 1080p alaturi de Digital Rights Management (DRM) incorporat direct in tabletele IdeaPad si ThinkPad, membrii Netflix pot urmari instantaneu filme si programe TV transmise din Netflix direct pe un ecran TV mare.

“Suntem foarte bucurosi sa vedem ca programele TV si filmele transmise din Netflix vor fi disponibile in familia de tablete Android de la Lenovo,” a declarat Bill Holmes, Vicepresedinte Netflix Business Development.

Noile tablete Lenovo livreaza o experienta mobila accelerata. Tabletele IdeaPad si ThinkPad sunt dotate cu procesoare mobile NVIDIA Tegra 2 dual-core care ofera multitasking extrem, web browsing mult mai rapid cu Flash incorporat, experienta de jocuri la calitate de consola si consum energetic scazut pentru o viata a bateriei mai buna.

Consumatorii pot beneficia acum de toate oportunitatile oferite de navigarea pe web cu Flash, experienta de jocuri la calitate de consola, video la inalta definitie si streaming Netflix.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri