2 / 6

Pentru gameri: IdeaPad K1

Cantarind doar 740 de grame, tableta IdeaPad K1 foarte mobila ofera Bluetooth integrat si conectivitate Wi-Fi 802.11. Tableta IdeaPad ofera mai multe caracteristici cheie si instrumente ca standard, pentru flexibilitate, putere si securitate, pentru a beneficia de continut digital oriunde.

Tableta Android 3.1 de la Lenovo este preincarcata cu peste 40 de aplicatii de la parteneri precum Netflix, Amazon, Adobe, Electronic Arts, Rovio, Zinio, Dataviz, si altii, inclusiv favorite precum Angry Birds, Kindle E-book Reader si Documents to Go.

Utilizatorii pot accesa toate website-urile si pot urmari materiale video online cu mai multa usurinta datorita Flash 10.3. In plus, pot imprumuta filme in orice format disponibil.

Utilizatorii pot accesa o intreaga retea de prieteni si site-uri sociale, toate intr-un singur loc, cu aplicatia SocialTouch oferita in exclusivitate de la Lenovo. Si cum o imagine valoreaza inca o mie de cuvinte, tableta Lenovo IdeaPad K1 este echipata cu o camera web de doi megapixeli vedere fata si o camera web de cinci megapixeli vedere spate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri