2 / 5

Sistemul Visionary Mapping Plus face harta casei tale

NaviBot S creeaza o harta a casei tale, folosind o camera video si o serie de senzori avansati cum ar fi detectarea prin infra-rosu. Sistemul Visionary Mapping Plus poate captura imagini la 30 de cadre pe secunda prin intermediul camerei, creand o harta a casei tale si planificand ruta optima pentru o acoperire completa. NaviBot S are posibilitatea de a memora calea optima de curatare, calculandu-si exact pozitionarea in casa si tinand minte zonele in care a curatat deja dar si zonele neatinse inca.

Inteligenta tehnologie cognitiva de cartografiere utilizeaza doua cipuri de control CPU, ce au functia unui “creier” din spatele programului intelligent de navigatie. Acesta ii permite sa-si aduca aminte unde a curatat prin raportare la relatia spatiala pe care o are cu obiectele si cu baza de reincarcare. Visionary Mapping Plus creaza o harta virtuala care asista dizpozitivul in alegerea rutei celei mai rapide si sigure si evitarea obstacolelor pe drum. Samsung a fost pionierul acestei tehnologii.

Si spre deosebire de multi alti roboti de curatare care utilizeaza rute aleatorii de navigatie, sistemul Visionary Mapping Plus folosit de NaviBot S ii permite sa acopere 90% din spatiul de locuinta, in timp ce tehnologia mai veche a rutelor aleatorii acoperea doar 67%. Pe scurt, NaviBot S vede, gandeste si isi aminteste pentru a asigura performanta optima de fiecare data.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri