2 / 4

Vezi mai mult, experimentezi mai mult

Inginerii de elita de la Samsung au reusit sa reduca foarte mult dimensiunea ramei Seriei 7 CHRONOS, facand ca un display de 15” sa se potriveasca profilului obisnuit de 14“. Un ecran de 15.6” este incorporat profilului unui model de 15”. Rezultatul consta intr-o experienta vizuala uimitoare, utilizatorii beneficiind de un display mai mare in forma unui model mai mic.

De asemenea, Seria 7CHRONOS beneficiaza de tehnologia Samsung Superior LCD, un ecran care furnizeaza o noua generatie de experienta vizuala HD+ (1600x900) cu rezolutie mare. Cu o luminozitate SuperBright 300nit, 16 milioane de culori si ecran antireflex, filmele si pozele sunt vibrante, vii si clare, cu imbunatatiri vizibile in profunzimea culorilor.

Performanta graficii este garantata de placa de grafica AMD RadeonHD6750M. Filmele, jocurile si aplicatiile multimedia pot fi redate continuu, fara intreruperi. Tehnologia Samsung SoundAlive asigura ca redarea audio sa se potriveasca calitatii vizuale pentru a oferi o experienta audiovizuala excelenta. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, camera web HD de 1,3 MP incorporata pentru a pastra legatura cu prietenii si familia, toate acestea cu o claritate ca de cristal.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri