2 / 4

Caracteristicile “Inteligente” de la Philips

Facand experienta de joc mai captivanta ca oricand, noul monitor 3D prezinta toate caracteristicile “inteligente” de la Philips – caracteristici speciale de putere pentru imbunatatirea timpului de raspuns, a contrastului, imagisticii si controlului.

Combinat cu deja cunoscutul contrast optim oferit de tehnologia LED, Philips SmartContrast ridica nivelul contrastului la o experienta vizuala mai apropiata de realitate si da un aspect real umbrelor si culorilor.

In cazul momentelor de actiune cu miscare rapida, deciziile luate intr-o fractiune de secunda reprezinta diferenta dintre victorie si esec. Daca exista un decalaj intre evenimentele din timp real si ceea ce ruleaza pe ecran, nu veti tine pasul cu ele niciodata. Oferind o actualizare la 2ms (GTG) pentru gaming 2D, Philips SmartResponse ajusteaza in mod automat timpul de raspuns la nevoile aplicatiei. Rezultatul este o experienta vizuala fara efecte de dublare si, desigur, niciun decalaj de timp.

Foarte putini utilizatori detin un monitor dedicat jocurilor si, de aceea, acelasi dispozitiv va trebui sa raspunda si altor nevoi. Monitorul LED Philips 273G poate indeplini mai multe sarcini datorita tehnologiei SmartImage. Aceasta tehnologie de varf de la Philips analizeaza continutul ecranului si ii ajusteaza performantele la ceea ce se vizualizeaza. Avand o gama larga de moduri la alegere - Birou, Imagine, Divertisment, Economic – experienta vizuala este intotdeauna potrivita aplicatiei utilizate.

Pe ecran exista un meniu de ajustare a afisajului. Insa, deoarece usurinta in utilizare conteaza mai mult ca niciodata in lumea agitata a gaming-ului, monitorul 3D are ca optiune softul SmartControl PC, pentru ajustari fine, facute cu usurinta prin intermediul mouse-ului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri