2 / 4

Conectivitate si socializare

Modelul exceleaza la capitolul conectivitate, oferind alaturi de conectivitatea la internet prin Wi-Fi si 3G cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps si functia hotspot prin care Q2 Cloud devine router 3G de internet permitand accesul simultan la retea a 8 utilizatori. Prin conexiunea 3G telefonul poate realiza si apelurilor video.

Utilizarea rapida si facila a telefonului este posibila prin functia Push&Go care deschide instant site-uri de socializare, Youtube, calendarul si aplicatii prestabilite. De asemenea, fiind un telefon multitasking, Q2 Cloud poate rula mai multe aplicatii in acelasi timp.

Telefonul are presetate in meniu trei aplicatii: AplyStore, News si Stunnel. De aici pot fi descarcate aplicatii java gratuite, pot fi gasite setari pentru telefon in portalul Selfcare, intrebari frecvente, detalii despre service si cele mai recente stiri din toate domeniile de interes.

Toate fisierele si documentele din telefon pot fi stocate in memoria interna sau pe cardul micro SD care poate ajunge pana la 32 GB.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri