Samsung Electronics a dezvaluit mult anticipatul Galaxy Fold, un nou dispozitiv pliabil, care deschide o noua categorie de telefoane mobile. Galaxy Fold este echipat cu primul ecran Infinity Flex Display de 7 inci din lume, care se pliaza intr-un dispozitiv compact. Galaxy Fold ofera o noua modalitate de multitasking, vizionare de videoclipuri, jocuri si altele.

„Astazi, Samsung scrie urmatorul capitol din istoria inovatiei mobile, materializand tot ceea ce nu credeam ca este posibil intr-un telefon mobil. Galaxy Fold introduce o noua categorie, aducand la viata noi capacitati pe care nu le-am vazut inainte pe Infinity Flex Display. Am creat Galaxy Fold pentru cei care vor sa experimenteze ceea ce poate face un device portabil premium, dincolo de limitarile unui smartphone traditional”, a afirmat DJ Koh, presedinte si CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Un smartphone - tableta intr-un singur device

Galaxy Fold face parte dintr-o categorie noua de produse - citeste mai multe despre aceasta pe Start-up.ro. Acesta ofera un nou tip de experienta mobila care permite utilizatorilor sa faca lucruri pe care nu le-ar putea face cu un smartphone obisnuit. Utilizatorii au acum parte de ce este mai bun din ambele lumi; un dispozitiv compact care se deschide pentru a forma cel mai mare display de pe un smartphone Samsung. Galaxy Fold reuneste inovatii din inginerie si inovatii de display, dezvoltate in decurs de opt ani de la debutul primului prototip de telefon pliabil lansat de Samsung in 2011.

  • Materiale noi pentru display: Ecranul intern nu se indoaie. Se pliaza. Plierea este mai intuitiva si o inovatie mult mai dificil de materializat. Samsung a inventat un nou strat de polimeri si a creat un display cu aproximativ 50% mai subtire decat ecranul obisnuit pentru smartphone-uri. Noul material face ca Galaxy Fold sa fie flexibil si dur, construit pentru a rezista.
  • Mecanism de suspensie: Galaxy Fold se deschide usor si natural, ca o carte, si se inchide compact printr-o singura miscare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticata cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul sa isi mentina designul elegant.
  • Noile elemente de design: De la ecran la carcasa, fiecare element pe care il puteti vedea si atinge – Samsung le-a integrat excelent in intreaga structura. Scanerul de amprente se gaseste pe partea in care degetul aratator sta in mod obisnuit, astfel incat dispozitivul se deblocheaza cu usurinta. Cele doua baterii si componentele sunt distribuite uniform, astfel incat Galaxy Fold sa se simta echilibrat in maini. Culorile cu finisaje unice – Space Silver, Cosmos Black, Martian Green si Astro Blue – dar si logo-ul Samsung se integreaza perfect in structura completa.

O experienta cu totul noua

Galaxy Fold a fost conceput avand profilul de utilizator de smartphone-uri in minte – a fost gandit cu scopul de a le oferi acestora o experienta mai buna. Galaxy Fold se transforma in ecranul de care aveti nevoie. Il puteti scoate din buzunar pentru a raspunde la apeluri, la mesaje si il puteti deschide pentru multitasking si pentru o mai buna vizionare pe cel mai mare ecran mobil, care va este util pentru prezentari, reviste digitale, filme si continut AR.

  • UX-ul unic, construit special pentru Galaxy Fold, ofera noi modalitati de a beneficia la maximum de smartphone:
  • Fereastra multi-activa: Deschideti simultan pana la trei aplicatii active, indiferent la ce lucrati sau ce va jucati. Va pregatiti de o sesiune de vizionare neintrerupta? Verificati ultimele aparitii pe Amazon Prime Video, cautati cele mai recente recenzii si invitati-va prietenii sa se alature maratonului prin trimiterea unui simplu mesaj cu trailer-ul filmului – toate acestea pe un singur ecran.
  • Continuitate in aplicatii: Veti avea parte de tranzitii intuitive, fara intreruperi intre telefonul pliat si ecranele principale. Indiferent ca inchideti sau deschideti Galaxy Fold, aplicatiile se vor afisa automat asa cum au fost lasate. Ramaneti conectat la Instagram vizualizand intregul feed cu o singura mana si verificati rapid notificarile. Cand sunteti gata sa faceti o fotografie, sa editati una sau sa aruncati o privire mai atenta in feed, deschideti telefonul pentru acces la ecranul mare.

Samsung a colaborat cu Google si cu comunitatea de dezvoltatori Android pentru a se asigura ca aplicatii– precum Facebook, WhatsApp si YouTube – pot fi accesate si de pe Galaxy Fold.

Performanta pe Galaxy Fold

Galaxy Fold este construit pentru utilizari intense, fie ca este vorba de lucru, de jocuri sau de sharing – toate acestea necesita performanta avansata. Avand un hardware puternic, pe Galaxy Fold veti putea finaliza orice fel de task.

  • Do More: Pentru a asigura ca totul functioneaza fara probleme, chiar si atunci cand sunt deschise trei aplicatii simultan, Samsung a echipat Galaxy Fold cu un chipset AP de inalta performanta si 12 GB de memorie RAM cu performante asemanatoare cele ale unui PC. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a tine pasul cu multitudinea de activitati pe care telefonul le suporta. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil sa se incarce pe el, dar si un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur incarcator, astfel incat sa il puteti lasa pe al doilea acasa.
  • Experienta multimedia: Galaxy Fold este gandit pentru entertainment. Datorita imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED si a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele si jocurile preferate, precum Asphalt 9, sunt redate in culori bogate, iar sunetul are o calitate excelenta.
  • Cea mai versatila camera de pana acum: Indiferent de cum tii sau pliezi telefonul, una din camere va fi mereu gata sa surprinda o imagine, astfel incat sa nu ratezi nimic important ce ai vrea sa imortalizezi. Cu 6 lentile – trei in spate, doua in interior si una in lateral – sistemul de camere de pe Galaxy Fold se caracterizeaza prin flexibilitate. Galaxy Fold duce multitasking-ul la un alt nivel, permitand chiar folosirea altor aplicatii in timpul unui apel video.

Galaxy Fold va fi disponibil in LTE, dar si in 5G incepand cu al doilea trimestru al anului 2019. Pretul va fi de circa 1.980 $.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri