Pentru cei care s-au adaptat, există însă și speranțe, datorită comerțului online și a plăților cu cardul, întrucât platformele de e-commerce pot livra produsele prin curier, iar serviciile pot fi prestate la distanță. Totul ține însă de apetitul nostru de consumatori și obișnuința de a folosi mijloacele electronice de plată.

Este cazul și platformei Card Cadou, dezvoltată de Beans & Dots și ialoc.ro, care și-a propus să ajute afacerile mici în această perioadă dificilă. Visa s-a alăturat și ea cu un sprijin de 250.000 de lei, necesar ecosistemului fragil al micilor afaceri.

Tu ești însă actorul cheie în aceasta poveste și ai puterea să schimbi viața oamenilor din spatele micilor business-uri printr-o simplă plată cu cardul tău Visa.

Urmărește în video-ul de mai jos cum poți susține o mică afacere, repornind un mecanism economic și dând speranțe antreprenorilor și angajaților respectivelor business-uri. În același timp vei primi un bonus de 25 de lei la fiecare plată de minimum 100 de lei.

Citeste si:
Cum funcționează și cine a implementat soluția care transformă...
Visa Tap to Phone: cum...

Iar banii tăi, fiind vorba de o plată online, vor ajunge rapid în contul micului comerciant. Antreprenorul pe care îl susții primește o gură de oxigen, își poate plăti angajații la timp, dar și furnizorii.

În acest lanț economic, totul începe cu o simplă plată cu cardul.

Vezi toate articolele din sectiune