Femeile reprezinta peste jumatate din forta de munca a Romaniei, iar cu ocazia zilei de 8 Martie angajatorii le pot acorda vouchere cadou in valoare de 150 de lei.

Compania Edenred Romania estimeaza ca 1 din 6 companii care acorda beneficii extrasalariale va oferi in acest an vouchere cadou angajatelor de 8 Martie.

"Martisoarele, florile sau dulciurile sunt minunate, desigur, insa in viata profesionala asteptarile angajatelor tind sa fie mai degraba pragmatice decat pur sentimentale. Voucherele cadou combina impactul emotional al unui gest special de recunoastere din partea companiei cu impactul financiar direct in puterea de cumparare a fiecarei angajate. Voucherele cadou raman in topul preferintelor, pentru ca ofera fiecarei angajate libertatea de a-si alege ea insasi un cadou potrivit" a declarat Dana Sintejudean, general manager Edenred Romania & Moldova.

Voucherele cadou sunt pe locul 4 in topul beneficiilor extrasalariale acordate de companii in Romania, alaturi de tichete de masa, decontarea transportului, asigurari sau abonamente medicale private si vouchere de vacanta, potrivit analizelor Edenred.

Companiile pot oferi vouchere cadou atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora, de Craciun, Paste si 1 iunie, iar de 8 martie, doar angajatelor.
Aproximativ 400.000 de angajati, adica 8% dintre angajatii din Romania, au primit in ultimul an vouchere cadou Edenred ca beneficiu extrasalarial la locul de munca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri