Compania Edenred Romania estimeaza ca 1 din 6 companii care acorda beneficii extrasalariale va oferi in acest an vouchere cadou angajatelor de 8 Martie.

"Martisoarele, florile sau dulciurile sunt minunate, desigur, insa in viata profesionala asteptarile angajatelor tind sa fie mai degraba pragmatice decat pur sentimentale. Voucherele cadou combina impactul emotional al unui gest special de recunoastere din partea companiei cu impactul financiar direct in puterea de cumparare a fiecarei angajate. Voucherele cadou raman in topul preferintelor, pentru ca ofera fiecarei angajate libertatea de a-si alege ea insasi un cadou potrivit" a declarat Dana Sintejudean, general manager Edenred Romania & Moldova.

Voucherele cadou sunt pe locul 4 in topul beneficiilor extrasalariale acordate de companii in Romania, alaturi de tichete de masa, decontarea transportului, asigurari sau abonamente medicale private si vouchere de vacanta, potrivit analizelor Edenred.

Companiile pot oferi vouchere cadou atat angajatilor, cat si copiilor minori ai acestora, de Craciun, Paste si 1 iunie, iar de 8 martie, doar angajatelor.
Aproximativ 400.000 de angajati, adica 8% dintre angajatii din Romania, au primit in ultimul an vouchere cadou Edenred ca beneficiu extrasalarial la locul de munca.