Inscrie-te GRATUIT la conferinta! Vezi aici mai multe detalii.

Impreuna cu speakeri de top din economie vom vedea cum au evoluat indicatorii macroeconomici, ce impact au avut investitiile in economia reala, cat de maturi suntem astazi in fata competitiei, ce rol a avut capitalul privat in economia de piata si cat de pregatiti suntem pentru o criza.

Printre speakerii confirmati pana acum se numara: Vasile Godinca-Herlea, CEO CITR, Serban Roman, Country Director Enterprise Investors, Dan Bucsa, Economistul- Sef pentru Europa Centrala si de Est UniCredit Bank, Antoniu Panait, Managing Partner Vastint Romania, Valentin Lazea, economist sef BNR, Florin Jianu, presedinte CNIPMMR, Sorin Mititelu, Co-Founder and CEO Optimus Fintech.

Vino la Financial Forum – inscrie-te aici pentru participare GRATUITA.

Conferinta se deruleaza in cadrul proiectului anului pe wall-street.ro - 30 de ani de Capitalism. In cadrul proiectului am lansat sectiunea speciala, cu articole dedicate care reflecta evolutia economiei romanesti in cei 30 de ani si care puncteaza momentele de cotitura in “viata” unor companii, in special cele de trecere din proprietatea de stat in cea privata. De asemenea, gala Wall-Street din acest an va premia campionii celor trei decenii de capitalism.

Sursa foto: William Potter / Shutterstock