Ecosistemul 5G inseamna o piata de 21 trilioane USD in 2035 si 22 milioane de joburi generate, precum si un consum mediu lunar de 21GB/user.

Din raportul ING Wholesale Banking, despre ecosistemul 5G, din aprilie 2019, reiese ca:

  1. atributele cheie ale acesteia vor fi: low latency, reliability si flexibility. Combinatia dintre aceastea face ca 5G sa depaseasca exponential toate celelalte generatii anterioare combinate. (n.r)
  2. roll-out-ul tehnologiei 5G coincide cu boom-ul la nivel de generare/consum date (cu un estimat predictiv de 21GB consumati lunar de un user), va fi deci catalizatoare a consumerismului digital
  3. impactul masiv economic al 5G va fi resimtit global de abia in anul 2035, cu o valoare de 21 trilioane USD
  4. va genera aproximativ 22 milioane de joburi
  5. pentru piata europeana sunt necesare cca 55 mld USD, pana in 2020, ca investitie initiala, aceasta accelerand odata cu 2025.

Pentru raportul originar click aici.

Disclaimer ING
This presentation shall serve solely for the information of the client as a platform for further discussion with ING and shall not be used for any other purpose. Copyright and intellectual property right protection of this presentation is reserved to ING. It may therefore not be reproduced, distributed or published by any person for any purpose without the prior express consent of ING. All rights are reserved.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri