Alaturandu-se altor mari operatori, precum si altor mari orase din lume, Vodafone a anuntat ca pe data de 3 iulie 2019, reteaua 5G va fi LIVE in UK.

Conform The Verge, Vodafone este primul operator de telefonie mobila care va lansa 5G in UK pe 3 iulie 2019. Serviciul va fi disponibil intai in 7 orase, iar apoi Vodafone planuieste sa comercializeze patru handsets si un HOME-Router, disponibil in lunile ce vor urma.

La nivel de preturi, operatorul declara (cf. sursei citate) ca acestea nu vor fi mai mari decat cele pentru 4G. Operatorul Three va lansa reteaua sa 5G in a doua parte a acestui an, in timp ce O2 undeva pana la finalul anului.

Orasele in care va fi disponibila reteaua Vodafone 5G UK sunt: Birmingham, Bristol, Cardiff, Glasgow, Manchester, Liverpool si Londra. Pana la finalul anului 2019 vor fi adaugate inca 12: Birkenhead, Blackpool, Bournemouth, Guildford, Newbury, Portsmouth, Plymouth, Reading, Southampton, Stoke-on-Trent, Warrington si Wolverhampton.

Ca smartphones 5G, se va putea opta pentru patru modele:

-Xiaomi Mi Mix 3 5G

-Huawei Mate 20 X (5G)

-Samsung S10 5G

-Huawei Mate X

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri