Marian Vanghelie, fostul primar PSD, a declarat ca strange semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegerile locale, fie ca independent, fie din partea partidului sau, PSD.

"Au strans semnaturi pentru mine, fie ca independent, fie din partea partidului. Acum le numaram, vom vedea in momentul in care le vom avea pe toate, daca sunt suficiente", a declarat Marian Vanghelie, admitand ca, pe strada, se cer semnaturi pentru candidatura sa. Legat de oficializarea candidaturii sale, el nu a avansat nicio data, fiind o enigma si pentru el daca aduna suficiente semnaturi. Termenul final de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie este 26 aprilie, conform Mediafax.

Marian Vanghelie a fost unul dintre cei mai longevivi primari ai PSD. El a devenit primar al Sectorului 5 in 2000, castigand ulterior alte 3 mandate de primar, din pozitia de candidat al PSD. El a fost membru al acestui partid pana in noiembrie 2014, cand a fost exclus, alaturi de Mircea Geoana si Dan Sova, in urma votului Comitetului Executiv National al PSD. Ulterior, in martie, Vanghelie si Geoana au anuntat infiintarea unei noi formatiuni politice - Partidul Social Romanesc si, ulterior, Partidul Dreptatii Sociale.

Vanghelie a fost suspendat din functia de primar intrucat a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie, iar apoi a stat in arest, la domiciliu, pe parcursul mai multor luni. El a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, unele savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte. Prejudiciul total cauzat bugetului Sectorului 5, prin activitatea infractionala a lui Vanghelie, a fost de aproape trei milioane de lei, sustin procurorii.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri