Simona Spătaru, candidatul USR-Plus la Primăria Sectorului 4, este avocat specializat în drept administrativ, dreptul achiziţiilor publice şi drept comercial şi practică în Bucureşti de peste 15 ani. Într-un interviu acordat Wall-Street, Simona a vorbit despre obiectivele sale în cazul în care ar câștiga alegerile locale din 27 septembrie. Printre priotitățile sale se numără dezvoltarea unui parc industrial care să creeze aproximativ 10.000 de locuri noi de muncă și atragerea fondurilor euroepene pentru proiecte în domenii precum infrastructură sau utilități.

„Îmi doresc să transform sudul Bucureștiului într-o Pipera îmbunătățită prin înființarea unui parc de investiții București-Sud în care să creăm peste 10.000 de locuri de muncă. Putem atrage acolo investitori din domenii precum IT, robotică sau tehnologie verde”, a declarat Simona Spătaru, în cadrul campaniei wall-street.ro "Alegeri locale 2020: promisiuni versus așteptări".

Pe lista de priorități a Simonei Spătaru se mai află și accesarea de fonduri europene pentru proiecte de infrastructură care ar putea face zona de sud a Bucureștiului mai atractivă pentru eventualii investitori.

Este foarte important să accesăm fonduri europene pentru a dezvolta infrastructură acestei zone. Pentru aceste proiecte vom face licitații publice, corecte și transparente, și vom angaja experți în acest domeniu. Mi-aș dori să avem un departament în primărie care să se ocupe doar de atragerea fondurilor europene.

Simona Spătaru

O altă zona de interes pentru candidatul la Primăria Sectorului 4 este digitalizarea instituției pe care dorește să o conducă.

“Îmi doresc ca după cei patru ani de mandat Primăria Sectorului 4 să fie 100% online, oamenii să nu mai fie nevoiți să aibă vreun fel de interacțiune fizică cu primăria. Acum suntem la stadiul în care sistemul electronic al primăriei are program, ca și cum ar fi o instituție fizică, în loc să funcționeze 24/7”, a mai spus Simona Spătaru.

De asemenea, un alt obiectiv important pentru candidatul dreptei la Primăria Sectorului 4 este dezvoltarea infrastructurii de sănătate.

“Vrem să construim o policlinică nouă, destul de mare, în partea de sud a sectorului, spre centură, unde s-a construit mult în ultimii ani”, mai susține Spătaru.

„Alegeri locale 2020: promisiuni versus așteptări” este proiectul editorial lansat de wall-street.ro, în care stăm de vorbă cu candidații la primărie din țară, pentru a află ce promit, dar și cu antreprenorii din orașele României, pentru a scoate la iveală nevoile mediului de afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri