Studioul de creatie X3 din Timisoara si-a mutat de curand sediul intr-o cladire nationalizata din centrul orasului, la cateva minute de Piata Operei. Cand a venit momentul sa si-l decoreze, toti cei 11 angajati au contribuit la crearea unui brief pentru firma de design de interior.
Cand a inceput sa lucreze la decorarea biroului X3, Stefan Lazar, manager al companiei de design interior Ezzo Design, i-a abordat pe toti angajatii agentiei. “Primul pas a fost sa cer un brief separat de la fiecare viitor locuitor ca si cum spatiul era doar pentru el. Am vrut sa vad care sunt diferentele majore si care sunt punctele comune. Am strans materialul, am analizat si am constituit brieful general”, povesteste el.

In timp ce lucra la concept a avut mai multe vizite la X3 si a ajuns si in locul special amenajat pentru fumat, in cadrul agentiei. “Spatiul acela era dinamic - incontinuu apareau desene, mesaje si forme noi. Fumoarul era in primul rand zona de exprimare libera. Asa mi-am dat seama ca pentru X3 nu este nevoie de un spatiu terminat ci de un sevalet cu panza pregatita”, a mai spus Lazar.

Studioul X3 ocupa circa 200 de metri patrati dintr-o cladire in care isi mai au sediul companiile Space Rabbit si Status Pimp, care fac parte din acelasi grup, XSR MG. Sediul agentiei se intinde pe doua etaje: la primul se afla un open space si doua birouri ale managerilor, iar al doilea nivel e rezervat relaxarii, jocului si sedintelor, incluzand si barul si bucataria.

Cladirea este inchiriata, intr-o zona unde pretul chiriei variaza intre 13 si 20 de euro pe metru patrat, coborand pana la 10 euro, in cazul spatiilor mai mici.

Decorul, realizat de firma Ezzo Design, sub coordonarea directorului de creatie al X3, Sorin Bechira, reprezinta un melanj intre lucruri vechi, gasite prin piete de vechituri, pana la mobilier construit special pentru birou.

“Este un joc de contraste si stari ce se aliniaza perfect spiritului nostru eclectic. In completarea jocului vizual, punctele de interes, spatiile sau obiecte lucrate manual aduc o nota personala si creativa, intregului ansamblu”, spune Sorin Bechira, director de creatie X3.

Studioul de creatie X3 a fost infiintat in anul 2001 la Timisoara si ofera servicii de branding, design pentru print, creatie publicitara si design interactiv. Portofoliul agentiei include 400 de proiecte realizate pentru clienti internationali si peste 100 de proiecte pentru clienti din Romania, precum si premii ca FWA, Rebrand 100 Awards, Eulda, LogoLounge si Internetics.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri