La etajul 9, in cladirea de birouri Nusco Tower din zona Pipera, nu ajung nici zgomotele picamerelor si nici valurile de praf ridicate de drumarii de pe bulevardul Barbu Vacarescu. Aici se afla sediul Centrofarm, locul de unde sunt coordonate operatiunile lantului de farmacii cu acelasi nume.
“Este o cladire noua, una dintre cele mai moderne si mai sigure din Bucuresti. E amplasata in zona de nord, cu acces rapid la mijloacele principale de transport in comun. Singurul neajuns este cauzat de santierul din jurul pasarelei Pipera”, spun reprezentantii Centrofarm.

O combinatie de verde-crud si alb decoreaza intregul sediu al Centrofarm. In spatiul de 1.000 de metri patrati, desfasurat pe un singur etaj, lucreaza 80 de persoane din cadrul grupului Generalcom Bucuresti, din care face parte si Centrofarm. Inainte de a se muta aici, sediul era amplasat intr-o cladire de birouri din zona Calea Plevnei.

Mai toti angajatii s-au declarat incantati de schimbare, chiar daca acum le vine mai greu sa ajunga la serviciu celor care locuiesc in sudul Capitalei.

“Am plecat de acolo pentru ca ne expirase contractul de inchiriere si pentru ca eram impartiti pe mai multe etaje. In schimb, aici avem un singur etaj, asa ca este mult mai usor sa ne coordonam si sa comunicam, mai ales atunci cand este vorba despre probleme urgente”, povesteste Dorin Catana (foto), directorul general al Centrofarm.

Biroul sau, de 15 metri patrati, este mobilat si amenajat astfel incat sa “reflecte stilul decizional eficient si rapid”. Directorul general arata ca nu are pe birou decat lucruri utile, care sa ii creasca eficienta. “Singurul obiect care incalzeste biroul este o rama foto digitala, pe care se succed non-stop fotografii cu familia mea”, detaliaza Catana.

In plus, din vechiul birou a pastrat cateva borcane de colectie care erau pe vremuri folosite de farmacisti pentru a pastra substantele din care preparau medicamentele.

Managerul spune ca petrece, zilnic, 10 ore la serviciu, dar remarca totodata ca schimbarea de sediu a insemnat o eficientizare a muncii si o scurtare a procesului de luare a deciziilor.

Despre chirie, Catana apreciaza ca pretul este unul corect si ca nu l-a renegociat din momentul mutarii aici, in octombrie 2010. Chiria pe metru patrat in Nusco Tower variaza intre 15 si 17 euro, potrivit surselor din piata imobiliara. Centrofarm are 20 de locuri de parcare rezervate.

In ceea ce priveste amenajarea spatiilor, Catana spune ca nu a fost nevoie decat de un arhitect care sa gandeasca asezarea birourilor astfel incat sa se economiseasca spatiu cat mai mult.

Centrofarm, cel mai vechi brand din retailul farmaceutic, opereaza in prezent o retea de 63 de unitati. In total, compania are 500 de angajati. Alaturi de reteaua de farmacii, functioneaza si lantul Plafar, cu 22 de unitati si 120 de salariati.

Alaturi de Centrofarm, in cladirea Nusco Tower, dezvoltata de italienii de la Nusco Group, isi desfasoara activitatea Volksbank, Raiffeisen Leasing, Oracle si Bayer.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri