Istoria Grupului MOL a inceput in urma cu 128 de ani, firma dezvoltandu-se intr-o companie multinationala importanta pentru intreaga industrie petroliera din Ungaria, dar si din Europa Centrala si de Est.
Cladirea sediului MOL se afla in capitala Ungariei, mai exact in partea de vest, in Buda, aproape de unul dintre podurile orasului, Petofi.

Situata in apropiere de intrarea pe autostrada care duce spre Slovacia, Austria si Croatia, aceasta este usor de reperat si pentru cei care vin aici dinspre centrul orasului.

“Sediul este accesibil si pentru angajatii si vizitatorii care folosesc transportul in comun. In afara de buna amplasare, cladirea are si o priveliste frumoasa asupra dealurilor Budei, inclusiv asupra Statuii Libertatii”, spun reprezentantii companiei.

In sediul de aproape 22.000 de metri patrati lucreaza 881 de angajati ai Grupului MOL. Procentul alocat spatiilor deschise este de 22,6%, respectiv 77,4% pentru cele inchise.

Cladirea in care se afla sediul MOL dispune de 171 de locuri de parcare, iar in apropiere se afla alte aproape 200.

In plus, nu departe se afla si un mall, unde se gasesc restaurante si cafenele, alaturi de un magazin cu produse alimentare si prestatori de servicii diferite, printre care si de servicii medicale.

Cladirea cuprinde 32 de sali de sedinte de dimensiuni diferite, destinate atat trainingurilor, cat si intalnirilor.

Tot aici se afla un restaurant, dar si o cafenea recent renovata care poate fi folosita pentru intalniri si pauzele de mese.

In sediul MOL lucreaza si o romanca, postul pe care il detine fiind unul de management. Pe de alta parte, “reprezentantii din Romania sunt vizitatori frecventi”, mentioneaza oficialii companiei petroliere.

In prezent, MOL este o companie petroliera integrata, cu o retea de 1.600 benzinarii, 5 rafinarii si 31.000 de angajati.

La nivel mondial, grupul are activitati de explorare in 11 tari si de productie in 7. Romania este cea mai noua pe harta activitatilor E&P ale companiei. In prezent, in Romania sunt 128 de benzinarii MOL.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri