Incepand cu anul 2009, compania de consultanta in resurse umane HART Human Resource Consulting, isi are sediul pe strada Henry Coanda din centrul Capitalei. Vezi unde isi desfasoara activitatea cei opt angajati ai companiei.
Cladirea cu trei etaje este amplasata la jumatatea distantei dintre metroul din Piata Romana si statia Piata Victoriei. Accesul se poate face atat din bulevardul Lascar Catargiu, cat si din bulevardul Dacia.

HART a inchiriat cladirea care se intinde pe o suprafata de 200 de metri patrati in anul 2009, iar in prezent chiria estimata pentru o locatie similara in zona este de 2.000-2.500 euro pe luna.

"Avantajele sunt reprezentate de faptul ca suntem singurii chiriasi ai imobilului si ca suntem aproape de clientii nostri. Este de asemenea o zona centrala, usor accesibila, atat pentru angajati, cat si pentru invitatii nostri", spun reprezentantii HART HR Consulting.

Acestia recunosc ca fiind intr-o zona centrala a orasului lucurile de parcare reprezinta o problema.

Cladirea in care cei opt angajati ai companiei lucreaza dispune de trei sali de sedinta, iar procentul de spatii deschise versus spatii inchise este de egal.

Totodata, angajatii HART Human Resource Consulting au la dispozitie o sala de mese, pozitionata la etajul al treilea al cladirii.

HART Human Resource Consulting face parte din grupul cu activitate in domeniul resurselor umane Assessment Systems International, si specializat in leadership development, recrutarea de personal si consultanta HR.

Grupul a fost fondat in anul 2001 si are birouri in Republica Ceha, Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia si reprezentanti locali in Bulgaria, Polonia, Rusia si Ucraina.
Compania ofera o gama larga de solutii HR pentru imbunatatirea eficientei organizationale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri