Rubrica BIROU DE COMPANIE, care prezinta sediile celor mai puternice firme din Romania, a fost lansata in urma cu doi ani. In aceasta perioada, echipa wall-street.ro a vizitat, in total, sediile a 97 de companii, printre care se numara: UTI, Coca-Cola, Pfizer, Orange, Danone, eMag, Help Net, Flanco, Centrofarm sau Domo.
In aceeasi perioada, anul trecut, aniversam un an de BIROU DE COMPANIE. A mai trecut un an si echipa wall-street.ro a vizitat inca 49 de companii. Va prezentam mai jos, in ordine cronologica, birourile din ultimele 12 luni.

August 2011. In aceasta luna, am vizitat: sediul Amazon din Iasi, sediile Orange din Pipera si Giulesti si biroul casei de avocatura White & Case din Piata Victoriei.

Septembrie 2011. Birourile prezentate in luna septembrie a anului trecut apartin companiilor: Centrofarm,TPA Horwath, MOL Ungaria, primul birou din afara Romaniei si Velux.

Octombrie 2011. In a doua luna din toamna, am vizitat sediul agentiei de servicii digitale Infinit, care a renuntat la biroul dintr-o casa pentru servicii all inclusive de hotel, precum si birourile ePayment, al administratorului de cladiri BSS, al dezvoltatorului PointPark Properties si al agentiei de relatii publice 2active PR.

Noiembrie 2011.
Luna noiembrie a anului trecut a debutat cu biroul grupului UTI, condus de milionarul Tiberiu Urdareanu. Au urmat apoi casa de avocatura Benclinov si Asociatii, eMag si Certinvest.

Decembrie 2011. Anul trecut s-a incheiat cu birourile companiilor: Travel Tech, Ascendis, Holcim si Flanco.

Ianuarie 2012. Anul acesta, echipa wall-street.ro a vizitat, in prima luna, biroul Coca-Cola, Casa RAF (Romanian-American Foundation) si sediul HART.

Februarie 2012. In luna februarie, birourile prezentate in cadrul rubricii BIROU DE COMPANIE au fost cele ale companiilor Domo, Omnicom si KRUK.

Martie 2012. Primul birou vizitat in primavara a fost cel al integratorului Power Net Consulting, care are sediul in Futura Office Building, o cladirea de birouri premiata. in 2007, la Anuala de Arhitectura din Bucuresti. Urmatoarele sedii vizitate au fost cele ale companiilor Links Associates, Danone, Provident si al ModaTim Investment, dezvoltatorul complexului de birouri City Business Centre din Timisoara.

Aprilie 2012.
In aprilie, echipa wall-street.ro a vizitat birourile firmelor: Porsche Finance Group, Sibex (bursa din Sibiu), MasterCard si pe cel al fondului de investitii CA Immo (foto sus), proprietarul cladirii Europe House (cunoscuta si sub numele de "cladirea Orange").
Mai 2012. In mai, au urmat birourile companiilor Endava din Iasi, Eureko, Help Net, Adama si Mood Media.

Iunie 2012. Vara a inceput cu prezentarea sediului Raiffeisen Leasing, amplasat pe Barbu Vacarescu, in cladirea Nusco Tower. Au urmat apoi companiile AECOM, Epstein si Zamfirescu Racoti Predoiu.
Iulie 2012. In luna iulie, am vizitat birourile firmelor: Sika, Syscom Digital, Pfizer (foto jos) si, cel mai recent, Hostway.

Wall-Street.ro vrea sa afle si parerea ta! Care dintre birourile vizitate in ultimul an ti-a placut cel mai mult? Ce alte birouri ai vrea sa vezi in continuare in rubrica BIROU DE COMPANIE?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri