In biroul celor de la DCS+Travel Technologies, unul dintre cei mai mari producatori regionali de software pentru industria turismului, iese in evidenta sobrietatea, piatra din care sunt construiti peretii unora dintre sali si, de asemenea, tavanul spart in care poti vedea diferite tevi. De altfel, cladirile in care nu exista un tavan clasic si in care poti vedea finisajele constructiei este una dintre tendintele noi in arhitectura, la astfel de procedee apeland si arhitectii care au realizat restaurantul Loft din Bucuresti sau redactia companiei de presa Mediafax Group.


Compania care are 18 angajati ocupa o suprafata de 335 de metri patrati impartita pe doua etaje (4 si 5) intr-o cladire de birouri de la Piata Muncii din Capitala.

Sediul DCS+ Travel se afla in aceasta zona din 2010, iar de amenajarea biroului s-a ocupat arhitectul Silviu Mihailescu.

“Printre avantaje se numara faptul ca suntem foarte aproape de metrou, precum si de alte mijloace de transport in comun, sediul este la intersectia bulevardelor Mihai Bravu, Decebal, Basarabia si Calea Calarasi, sunt multe restaurante in jur, avem sala de fitness in cladire, am avut posibilitatea de a amenaja spatiul cum am dorit, acesta fiind open space la inceput. De asemenea, calitatea instalatiei de climatizare, cladirea este noua (din 2010), luminozitatea biroului si terasele pe care le avem atat la etajul patru cat si la cinci. Cred ca singurul dezavantaj ar fi numarul mic de locuri de parcare din zona”, spune Alexandra Luca, specialistul in marketing al companiei de software.

Cei de la DCS+ Travel Technologies au doua sali de sedinta si una de mese, insa doar o parte dintre angajati iau masa la birou, restul alegand restaurantele din zona.

Intr-o cladire cu sala de sport si multe cafenele si restaurante in imprejurimi

De asemenea, in cladirea de birouri exista o sala de sport.

“Cafenele si restaurante sunt destul de multe in zona, insa aceste aspecte nu au contat la alegerea sediului”, adauga Luca.

Biroul lui Cristian Dinca, fondatorul si directorul general al companiei, este luminos si amenajat intr-un stil elegant combinand lemnul, piatra si sticla.

“Totodata are un aspect sobru si business-oriented. Este amplasat la etajul al cincilea, in dreapta receptiei, langa sala mare de sedinte. Ca obiecte care il reprezinta as mentiona telefonul mobil, laptopul si tablet”, mai spune specialistul in marketing al DCS+ Travel Technologies.

Cladirea ideala este...

Ce are in plus o cladire de birouri ideala?

“Probabil mai multe locuri de parcare”, afirma Alexandra Luca, adaugand ca in prezent compania are rezervate doua locuri de parcare si ca parcarea masinilor este o problema in zona.

DCS+ Travel Technologies este numele sub care este cunoscuta in piata compania DCS Fast Link. Aceasta a fost fondata in 2002 de catre Cristian Dinca (30 de ani), iar anul trecut a ajuns la afaceri de aproximativ 450.000 de euro si profit net in jurul a 20.000 de euro.

Fotografiile au fost realizate de catre Mircea Dragos (fotografii-profesionale.ro).

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri