Biroul companiei de curierat DPD Romania este amplasat in Buftea, pe o platforma logistica, astfel incat angajatii sunt intotdeauna la un pas de "miezul" activitatii. Desi amplasate in spatiul auster, tipic logisticii, interiorul birourilor DPD surprind prin cantitatea mare de lumina naturala, atmosfera primitoare si suflul "istoric" care "tapeteaza" peretii.


La fiecare pas in biroul companiei suntem intampinati de fotografii, articole, diplome sau „zambete” agatate de pereti. Istoricul companiei este astfel „viu” in cultura corporatiei prin fotografiile cu curierii pe biciclete, de la inceputurile firmei, sau primele articole scrise despre activitatea companiei de curierat (fosta Pegasus-n.r.).

“Ne-am mutat in 2008. Am ales aceasta cladire pentru spatiul pe care il avem la dispozitie pentru desfasurarea activitatii, dar mai ales pentru ca astfel ne ferim de traficul din Bucuresti. Un curier trebuie sa se deplaseze rapid, un spatiu in Bucuresti ne-ar fi costat timp foarte pretios. Am ales un spatiu in nordul capitalei pentru a avea acces rapid la toate directiile catre tara. Un alt motiv foarte important pentru care am ales aceasta zona este faptul ca birourile sunt in acelasi loc cu zona logistica. Astfel activitatea este mai usor de controlat. Managerul depozitului are biroul chiar in depozit pentru a fi la curent cu tot ce se intampla”, spun oficialii DPD.

Un avantaj este ca traficul este lejer, dar si faptul ca accesul este rapid la toate drumurile principale. Totusi, oficialii companiei admit ca distanta fata de centru este un dezavantaj. Compania asigura transportul angajatilor pana la birourile din Buftea.

Majoritatea spatiilor din birou sunt deschise, insa sunt si destul de multe spatii inchise, cum ar fi sala de sedinte sau birourile managerilor. Lucian Aldescu, CEO al companiei are biroul chiar langa sala de sedinte. Cu o suprafata de 8 mp, biroul lui este unul simplu, in care pastreaza fotografii cu familia, multe tablouri sau materiale cu logo ul DPD, iar la loc de cinste este o fotografie cu prima echipa Pegasus din Romania.

Birourile DPD pe scurt:

Sediu Bucuresti: 640 mp de birouri si 2.108 mp spatii de depozitare

Sediu Sibiu : 180 mp de birouri, si 990 mp spatii de depozit, la care se adauga o curte de 1.800 mp.

Numar angajati Bucuresti:130

Numar total angajati (inclusiv subcontractori): 500

Proprietar sediu Bucuresti: Quasar Management Property

Alti chiriasi in spatiul din Bucuresti: Rombiz, YKK, Renault

Proprietar sediu Sibiu: Ambient

Numar sali de sedinta
:1

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri