[e-spres-oh] este o companie tanara de software si web development din Timisoara, proiect al lui Stefan Szakal, cel care detine si studioul de web design X3. Desi un start-up, [e-spres-oh] are un birou care rivalizeaza cu cel al gigantilor din IT la nivel de concept.
“Domeniul in care activam, cel IT, este unul complex, nu se rezuma doar la a scrie cod si atat. Lucram intr-o comunitate globala, apar mereu provocari mult diferite fata de tot ceea ce ar insemna programarea... Si cred ca asta am incercat sa redam in spatiu: o combinatie de stiluri, de tipologii, care au avut o destinatie initiala diferita, insa au fost puse toate laolalta intr-un singur scop si loc”, povestesc reprezentantii companiei.

Biroul, amplasat in zona ultracentrala a orasului, mai exact in Piata Unirii din Timisoara, intr-o zona impanzita de cladiri istorice, este ocupat de la finalul lunii martie, de cei, deja, 20 de angajati ai companiei [e-spres-oh].

“Am incercat sa cream un spatiu cu tenta post-industriala, cu elemente care sa aminteasca de o fabrica de acum 30-40 de ani, cu o imbinare de materiale tipice perioadei si domeniului de activitate. Conceptul mansardei a fost unul de pub improvizat, cu influente din mai multe zone, de la piese de mobilier neo-baroque, la un punct de lucru din beton. Materialele predominante in intregul spatiu sunt lemnul si fierul” , spun oficialii companiei pentru wall-street.ro.

Firma de design interior Ezzo a fost cea care s-a ocupat de amenajarea spatiului. Transformarea a fost in proportie de 100% si proiectul a fost unul record, totul fiind gata in 3 luni de la inchirierea spatiului.

"Punctele forte ale biroului sunt mansarda si gradina interioara, de care profitam la maximum. In mansarda organizam periodic evenimente interne, pentru echipa (concerte, spectacole, seri tematice) sau evenimente externe, pentru oamenii ce activeaza in domeniu", mai povestesc oficialii companiei.

Ca exemplu, in luna martie au organizat o petrecere de inaugurare a biroului si de aniversare a un an de existenta, unde au invitat o trupa foarte draga lor, trupa byron, apoi un party ce a gazduit un show de magie, dar si un eveniment dedicat pasionatilor de IT, [e-spres-oh] Open Doors.

Sediul [e-spres-oh] are o suprafata de 250 metri patrati si o capacitate de cel putin 30 de persoane. Acesta este impartit pe 3 nivele: 2 etaje unde sunt spatiile de lucru/birourile si mansarda, care este spatiul comun si practic cafeneaua proprie a angajatilor. Vara angajatii companiei se bucura si de o terasa in curtea cladirii unde este amplasat biroul.

Foto: courtesy [e-spres-oh]

Sursa foto: [e-spres-oh]

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri