O casa foarte inalta fata in fata cu celebrul restaurant La Cocosatu’. Este o casa cu piscina si cu un micut teren de baschet in care pana in urma cu cateva luni a locuit o familie cu patru persoane. Dar din toamna a fost inchiriata de Image PR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata locala, iar, acum, dupa ce vizitezi casa, ceea ce iti ramane in minte este sala de sedinta cu pereti pictati digital.

Cladirea are o suprafata de 630 de metri patrati construiti si include, in plus fata de spatiile de lucru, terase, balcoane si spatii de depozitare. Aceasta cuprinde demisol, parter si doua etaje, o curte interioara de 160 de metri patrati si o terasa principala de 75 metri patrati.

Cei 30 de angajati ai Image PR s-au mutat in cladirea de langa Aeroportul Baneasa la mijlocul lunii septembrie, iar de mutare si amenajarea casei s-a ocupat o echipa din agentie, cu ajutorul unor specialisti in design, productie, decoratiuni, constructii.

„Am cautat un sediu care sa poata sustine chiar si mai multi oameni pe viitor si in acest moment avem posibilitatea sa ne marim echipa din punct de vedere al spatiului de lucru. Am ales acest sediu fiindca are foarte multe avantaje. In primul rand, ne-am dorit sa fie o vila cu curte, nu un spatiu intr-o cladire de birouri sau de alt tip. Ne-a placut intotdeauna sa avem un spatiu al nostru, pe care sa il putem personaliza, un spatiu cald si primitor in care sa ne simtim bine, care sa ne inspire si sa ne relaxeze. Asadar, sediul nostru ne ofera un spatiu generos, luminos, cu multe camere, sali de intalniri, spatii deschise, zone de depozitare, doua curti interioare cu piscina, mese si scaune de terasa”, explica Alexandru Paius (foto), senior partner Image PR.

De asemenea, majoritatea birourilor au baie proprie, terasa sau balcon propriu, unele si dressing sau spatiu de depozitare.

Ca pozitionare, fiind in zona Baneasa, desi suntem ceva mai departe de centru, suntem insa foarte aproape de majoritatea clientilor nostri.

Casa cu piscina

Constructia nu are sala de sport, cafenea sau restaurant pentru ca sediul este o fosta casa a unei familii cu patru persoane, iar aceste criterii nici nu au fost printre cele luate in considerare de management.

In schimb, a devenit o traditie ca agentia sa aiba un sediu cu piscina, pe care angajatii o folosesc vara la la diverse petreceri.

De asemenea, un alt criteriu important in alegerea sediului au fost locurile de parcare.

„Atunci cand optezi pentru o cladire de tip vila, existenta locurilor de parcare este de regula o problema destul de dificila in Bucuresti. Noi am reusit sa gasim aceasta locatie, care, pe langa spatiile generoase si foarte functionale, dispune si de suficiente locuri de parcare in imediata apropiere si in imprejurimi”, mai spune Paius.

Sala de mese si bucataria se afla la demisol, iar angajatii iau cel mai des masa in agentie, dar si in oras, cu clienti sau colaboratori.

Sala de sedinta cu pereti pictati digital

„Avem doua sali dedicate sedintelor si intalnirilor si am avut grija sa amenajam si alte spatii deschise astfel incat oamenii sa poata iesi din birou sa discute, avem zone cu canapele sau mese, scaune. Una dintre salile de intalniri are un design deosebit: peretii camerei sunt imbracati intr-un tapet special, printat cu un vizual creat pentru noi de Matei Apostolescu, un artist digital apreciat. Vizualul creat impreuna cu Matei ilustreaza un interior al unei case generoase, un interior cald, primitor si include la nivel grafic elemente care se regasesc si in realitate in sala: rame pentru diploma la competitii de comunicare, usi si altele. Vizualul este alb-negru si are cateva accente de culoare rosie”,afirma oficialul Image PR.

Un alt lucru care iti atrage atentia in cladirea aflata in apropiere de Aeroportul Baneasa si Restaurantul La Cocosatu, este faptul ca cei doi parteneri ai agentiei Iulia Tanase (managing partner) si Alexandru Paius (senior partner) nu au birouri proprii, ci „mobile”

„Este neobisnuit, dar aceasta flexibilitate reflecta programul nostru de zi cu zi, cu multe intalniri in interiorul sau in afara agentiei”, afirma Paius.

El adauga ca astfel cei doi manageri pot in acelasi timp sa fie alaturi de angajati atunci cand au nevoie si elimina distanta manager-angajat.

Agentia are 30 de angajati, dintre care 22 de consultanti, iar managementul vrea sa mai angajeze un senior, cu experienta de peste 7 ani in comunicare, de preferinta in agentie.

Image PR este una dintre cele mai mari companii de pe piata locala, cu afaceri de 1,4 milioane de euro si profit net cu 37.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri