Inaugurarea sediului din cadrul complexului Novo Park din Pipera a avut loc in august 2005, proximitatea unei statii de metrou fiind unul dintre avantajele alegerii acestei locatii. Inainte, compania isi desfasura activitatea in Otopeni.

Mondelez detine un spatiu de aproape 1.600 mp, pe care l-a configurat incepand cu 2010 in functie de cerintele de business ale angajatilor sai: spatii de sedinta, conferinte sau tele-presence. Astfel, birourile sunt amenajate dupa conceptul de “homey”, care recreaza atmosfera de “acasa”, cu canapele, tapet, tablouri, perdele, covoare si lampadare.

“Avem zece sali de conferinta, dintre care doua sunt sali de dimensiuni mici, adaptate discutiilor 1 la 1, dar si sali dedicate teleconferintelor sau sedintelor cu tele-presence. In denumirea acestor sali am fost inspirati de marcile noastre: Jacobs, Poiana, Tassimo, Milka, Poiana, Oreo, Belvita, Barni. Pentru proiectele de anvergura unde cream echipe inter-departamentale avem o sala speciala care, de fiecare data, preia numele proiectului”, explica Doina Cavache, corporate affairs manager Mondelez Romania.

Dimensiunea salilor de conferinte coincide cu marimea brandului, in sensul ca cea mai mare este sala Jacobs, urmata de Poiana, Milka si Tassimo.

SudRezidential.ro, un sediu...
Citeste si: In vizita la SudRezidential: cel mai mare hub imobiliar din Capitala

Sediu Mondelez Romania

Sediul mai cuprinde si mici spatii de relaxare: o sala cu consola de jocuri, un scaun de masaj, un spatiu unde poti servi masa.

Mondelez Romania este prezenta pe piata locala din anul 1994 cu un portofoliu de marci precum Jacobs, Nova Brazilia, Tassimo, Milka, Poiana, Africana, Lu Pepito, Lu Pim’s, Barni, Oreo, Tuc, Belvita. Compania este lider pe piata ciocolatei, a cafelei si biscuitilor dulci cu brandurile Milka, Jacobs si Belvita.

In anul 2008, producatorul a inchis fabrica de ciocolata de la Brasov, din cauza limitarilor impuse de spatiu si de amplasare. In unitatea de productie lucrau 440 de angajati. Productia a fost mutata in Bulgaria, unde este produs si brandul romanesc Poiana.

Veeam, un sediu de...
Citeste si: Biroul cu super-eroi si o comunitate formata din 17 nationalitati

Mondelez International este lider mondial in ciocolata, biscuit, guma, dulciuri, cafea si bauturi. Compania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 35 mld. dolari.