Suprafata noului birou este de 830 mp, incluzand spatiul de depozitare, iar aici isi desfasoara activitatea 42 de persoane, intr-o atmosfera demna de o galerie de arta. Peretii sunt tapetati cu opere de arta, iar in birou se incearca dezvoltarea unei culturi “verzi”, in linie cu specificatiile cladirii de birouri.

teaha consulting
“Am schimbat un Maybach clasic cu noul S Classe de la Mercedes”, spune Corneliu-Teofil Teaha, proprietarul Teaha Management Consulting, care a explicat ca aceasta mutare inseamna si o dezvoltare a culturii organizationale in linia verde a cladirii. Ambianta din birou imbina armonios avansul tehnologic al cladirii cu atmosfera clasica data de o adevarata expozitie, marca artistului plastic Gheorghe Gogescu.

Teaha consulting
Mutarea companiei a fost determinata de nevoia unui spatiu mai amplu, dar si de un spatiu mai modern. Salile de sedinta au pereti mobili si astfel poate fi creata o sala de conferinta de 70 persoane ideala si pentru gazduirea evenimentelor companiei.

Citeste si:

sediu teaha consultingTeaha Management Consulting,a fost infiintata in 1997. Firma este afiliata mgi, una dintre cele mai mari aliante internationale pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala, iar Teaha este coordonatorul zonei est-europene a acestei aliante. Teaha Management Consulting este parte a unui grup de firme cu o cifra de afaceri de 2 milioane euro si peste 80 de angajati.

Compania are birouri operationale in Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov si Chisinau. Din grup mai fac parte Teaha Asigurari, broker de asigurare, DeBizz, revista de business in limba germana si Credit Market IFN, institutia financiar-nebancara.