Compania Arval s-a mutat in noul sediul la inceputul lunii noiembrie 2014, intr-o cladire din nordul Capitalei, nu foarte departe de vechiul sediu al companiei, iar pentru amenajarea noului birou a lucrat cu specialistii COS.

ArvalMutarea, potrivit oficialilor Arval, a fost dictata in primul rand de cresterea companiei, "crestere care s-a evidentiat in primul rand prin marirea numarului de angajati. Acestia aveau nevoie de mai mult spatiu si conditii de munca si mai bune. La Arval, oamenii sunt foarte importanti si incercam sa le oferim conditii de lucru din ce in ce mai bune (…)”, au spus reprezentantii companiei, care au mentionat ca pornind de la aceste premise au selectat birourile in care s-au relocat, dorind o imbinare intre specificatiile unei cladiri de birouri premium si caldura unei arhitecturi care sa iasa din paradigma peretilor de sticla.

ArvalIn noul sediu Arval lucreaza o echipa de 51 de persoane, iar conceptul amenajarii biroului a tinut cont atat de nevoile specifice ale businessului, cat si de confortul angajatilor, atat fizic, cat si cognitiv si emotional. „Cand ne gandim la confort ne gandim la toate cele 3 dimensiuni : confort fizic, cognitiv dar si emotional. Birourile noastre au fost special create pentru a inspira o stare de bine”, spun oficialii Arval.
Arval

Citeste si:

“Am folosit culori care inspira calm si un spirit familial, primitor si multe elemente naturale, integrate in obiecte personalizate”, a declarat Christophe Weller, managing partner COS, compania care s-a ocupat de amenajarea spatiului de birouri. Preponderenta spatiilor deschise din noul sediu Arval este covarsitoare, aproximativ 80%, fapt care inlesneste munca in echipa. „Structura de lucru cea mai eficienta in cadrul grupului Arval este Account Team-ul care regrupeaza la aceeasi masa oameni din departamente diferite pentru o mai buna si mai rapida comunicare intre membrii echipei”, au mentionat reprezentantii companiei Arval. In intampinarea acestei nevoi vin si spatiile de lucru informale.

ArvalSediul Arval Romania dispune de 3 sali de conferinte, 2 quiet room –uri si 2 puncte de meeting informal situate in open space. „Avand in vedere ca ne-am mutat intr-un spatiu mult mai mare, una dintre dorintele la care am tinut foarte mult a fost sa amenajam pe langa deja traditionalul spatiu de bucatarie, si un spatiu de relaxare. Acest spatiu de relaxare exista si este dotat cu fotolii, Wii si mini biblioteca”, spun oficialii companiei.

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de catre BNP Paribas, compania Arval este specializata in leasing operational cu servicii incluse. Compania este prezenta in 25 de tari cu peste 4.000 de angajati, iar in alte14 tari printr-o retea de parteneri, potrivit unor date anterioare.
Arval