Compania COS a deschis anul trecut un birou in Cluj, pentru care a ales un concept complet transparent, fiecare componenta a biroului fiind vizibila din strada.

Sediul COS din Cluj se intinde pe o suprafata de 100 de metri patrati in care lucreaza cativa angajati, urmand ca echipa sa fie marita pe parcurusul anului. Oficialii COS spun ca au ales acest sediu atat pentru ca doreau un spatiu la parter pentru mai multa accesibilitate si vizibilitate, dar si ca urmare a proximitatii fata de biroul Steelcase, partenerul COS.

sediu COS clujPrintre avantajele sediului se numara si faptul ca este intr-o cladire de birouri in care compania are cei mai multi clienti in Cluj si astfel pot fi aproape de ei, dar si pentru ca amplasarea este accesibila. Firma a ales pentru birou un spatiu patrat care a putut fi compartimentat usor. "Sediul COS din Cluj este primul birou pe care il amenajam ca showroom la strada. In principiu, fiecare coltisor din spatiu este perfect vizibil pentru cei care vin in cladire si la restaurantul din incinta. In spatiu, am preluat ultimele tendinte si produse ale partenerilor nostri internationali si le integram in felul in care lucram intern. Este o varianta mai mica a showroom-ului din Baneasa, Bucuresti, ambele create cu scopul de a propune solutii deja testate clientilor nostri ce le pot vedea in actiune, pot discuta cu oamenii din echipa care le folosesc in fiecare zi", spun oficialii COS.

In biroul COS din cladirea The Office Cluj exista o sala de sedinta, bucatarie, dar si quiet cells pentru convorbiri private si intalniri. 70% din spatii sunt deschise.

sediu cosInca din anul 2004, COS a fost o prezenta constanta pe piata din Transilvania, oferind servicii de consultanta si design de spatii de lucru, mobilier, mocheta, partitii, lucrari electrice sau mecanice pentru companii ca Thomsons Online Benefits, Siemens, Emerson, Tenaris, Banca Transilvania, Plexus Oradea, Office Depot, Ing Bank, Garmin si Yardi. Infiintata in Romania in 1997, compania COS si-a inceput activitatea ca dealer unic Steelcase, lider mondial in industria mobilierului de birou. In decursul celor 17 ani de activitate, COS si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, devenind prima companie din Romania specializata in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de lucru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri