Sediul COS din Cluj se intinde pe o suprafata de 100 de metri patrati in care lucreaza cativa angajati, urmand ca echipa sa fie marita pe parcurusul anului. Oficialii COS spun ca au ales acest sediu atat pentru ca doreau un spatiu la parter pentru mai multa accesibilitate si vizibilitate, dar si ca urmare a proximitatii fata de biroul Steelcase, partenerul COS.

sediu COS clujPrintre avantajele sediului se numara si faptul ca este intr-o cladire de birouri in care compania are cei mai multi clienti in Cluj si astfel pot fi aproape de ei, dar si pentru ca amplasarea este accesibila. Firma a ales pentru birou un spatiu patrat care a putut fi compartimentat usor. "Sediul COS din Cluj este primul birou pe care il amenajam ca showroom la strada. In principiu, fiecare coltisor din spatiu este perfect vizibil pentru cei care vin in cladire si la restaurantul din incinta. In spatiu, am preluat ultimele tendinte si produse ale partenerilor nostri internationali si le integram in felul in care lucram intern. Este o varianta mai mica a showroom-ului din Baneasa, Bucuresti, ambele create cu scopul de a propune solutii deja testate clientilor nostri ce le pot vedea in actiune, pot discuta cu oamenii din echipa care le folosesc in fiecare zi", spun oficialii COS.

In biroul COS din cladirea The Office Cluj exista o sala de sedinta, bucatarie, dar si quiet cells pentru convorbiri private si intalniri. 70% din spatii sunt deschise.

sediu cosInca din anul 2004, COS a fost o prezenta constanta pe piata din Transilvania, oferind servicii de consultanta si design de spatii de lucru, mobilier, mocheta, partitii, lucrari electrice sau mecanice pentru companii ca Thomsons Online Benefits, Siemens, Emerson, Tenaris, Banca Transilvania, Plexus Oradea, Office Depot, Ing Bank, Garmin si Yardi. Infiintata in Romania in 1997, compania COS si-a inceput activitatea ca dealer unic Steelcase, lider mondial in industria mobilierului de birou. In decursul celor 17 ani de activitate, COS si-a dezvoltat in permanenta gama de servicii, devenind prima companie din Romania specializata in solutii integrate pentru amenajarea la cheie a spatiilor de lucru.