TUI Travel Center, brand reprezentat in Romania de compania Eurolines, detinuta de omul de afaceri Dragos Anastasiu, a deschis recent un birou in Cluj, iar pentru amenajarea sediului din Transilvania a mizat pe crearea unui sentiment de familiaritate pentru cei care trec pragul agentiei.

Noul birou-agentie din Cluj al TUI Travel Center a fost gandit ca un centru regional dedicat segmentului de business travel. Sediul din Cluj a fost deschis in incinta unei cladiri de birouri tocmai pentru a putea sta in permanenta la dispozitia clientilor sai, deopotriva corporate, clienti finali sau agentii revanzatoare, spun oficialii companiei.

Tui Travel CenterNoua locatie TUI TravelCenter are un concept diferit fața de agentiile traditionale, pentru a oferi clientilor o experienta inca din primul moment al achizitionarii vacantei. Practic, clientul este primit intr-un living room, o incapere unde sa se simta familiar si care sa ii dea, inca din agentie, sentimentul ca vacanta lui a inceput.

Principalele avantaje ale biroului TUI Travel Center din Cluj sunt pozitionarea in apropiere de centrul orasului (aproximativ 400 metri) cat si potentialul pe care il reprezinta pentru business companiile care isi vor deschide birouri in incinta cladirii de birouri The Office. "Un detaliu mai putin favorabil consta in faptul ca nefiind un centru comercial, sunt mai putini clienti care intra in agentie, direct din strada", spun oficialii TUI Travel Center.

Tui Travel CenterBiroul este organizat ca un spatiu deschis, nefiind camere separate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri