Lowe Romania ocupa o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati, desfasurata pe patru etaje, intr-o cladire de birouri de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, din apropiere de Piata Victoriei. Din aceasta suprafata, in jur de 250 de metri sunt terase suspendate.

Grupul, pentru care lucreaza 220 de oameni, se afla aici din mai 2015, acesta fiind al patrulea birou din istoria de 22 de ani a grupului Lowe Romania, dupa cele din strazile Luterana, Radu Voda si Ceasornicului.

Intel s-a mutat anul trecut...
Citeste si: In vizita la centrul Intel de inteligenta artificiala din Timisoara

Designul birourilor Lowe Romania a fost realizat de compania de arhitectura Manole Zece. „Suntem mai aproape de centrul orasului, dar la fel de aproape de centrul de business al Bucurestiului, exact cum eram si in vechiul birou din Ceasornicului. De asemenea este un birou unde accesul cu mijloacele de transport in comun este foarte facil. Spatiul in sine este mult mai mare, mai aerisit si cu foarte multa lumina naturala. Si nu in ultimul rand, avem 250 de mp de terase suspendate, perfecte pentru un mic dejun tarziu, pranz, cina timpurie sau petreceri ad-hoc. Un alt avantaj este reprezentat de infrastructura tehnica, internet de mare viteza, atat prin retea fixa cat si wireless, find disponibil in orice colt”, spune Anca Pauna, director comercial al grupului Lowe, despre alegerea acestui spatiu pentru birou.

Birourile sunt colorate, cu un design minimalist, accente scandinave si inspirate din povestile lui Alice in Tara Minunilor si ale Micului Print.

DB Global Technology, centrul...
Citeste si: Acasa la DB Global Technology: cum incepe o zi de lucru obisnuita?

Oamenii care lucreaza in cadrul grupului au acces gratuit la sala de fitness si sauna, iar pentru mese pot folosi cafeteria proprie sau restaurantele ori fast-food-urile din zona si din cladire. Cafetaria este un spatiu multifunctional in care angajatii pot lua masa sau se pot organiza intalniri de business, evenimente de presa sau petreceri.

Biroul Lowe dispune de 12 sali de sedinta, de dimensiuni diverse, unele fiind pentru intalniri bilaterale, altele pentru sesiuni de brainstorming sau conferinte de presa. „Vara, insa, toate sedintele se tin pe terase”, afirma reprezentanta Lowe.

Birou de Companie:...
Citeste si: In vizita la compania unde tinerii romani creeaza software pentru NATO

Unul din avantajele actualului birou fata de cel din Ceasornicului din apropiere de Parcul Herastrau este apropierea fata de mijloacele de transport in comun. „Incurajam colegii sa foloseasca aceste metode pentru a ajunge la birou. De asemenea, am pregatit o zona speciala pentru biciclistii din grup, un loc unde acestia isi pot parca pinioanele putere. Avem rezervate in parcarea cladirii si locuri pentru colegi, pentru clienti si partenerii nostri care ne viziteaza", spune Anca Pauna.

Biroul CEO-ulu se afla pe acelasi etaj cu agentia de creatie Lowe si cea digitala – SeniorHyper.

„Cateva din obiectele care il reprezinta sunt fotografiile cu echipele agentiilor din cadrul grupului. Biroul este unul deschis, fiind separat de spatiul open space printr-un perete de sticla care ofera un contact permanent intre CEO si oameni”, explica Pauna.

Grupul Lowe este format din agentiile Lowe&Partners (creatie), Initiative (media), BPN (media), Golin (relatii publice), Seniorhyper (digital), Mobile Works (mobile) si Medic One (comunicare medicala).

Sursa foto: Mircea Dragos