Sali de sedinta in care te asezi pe triunchiuri de copac, spatii de joaca si terase mobiliate sunt doar cateva din elementele cheie din sediul Betfair din Cluj. Bogdan Tomsa, directorul financiar al Betfair a povestit pentru wall-street.ro care este conceptual care a stat la baza amenajarii fascinante a noului sediu.

Noul birou al Betfair Romania, situat in cadrul complexului de birouri The Office, se doreste a deveni un mediu de lucru mai bun pentru angajatii Betfair, un mediu care sa stimuleze creativitatea si puterea de inovatie a acestora, dar si sa faciliteze atragerea de noi talente

betfairCompania a inchiriat 3.300 mp de birouri in cladirea din Cluj, in care lucreaza in prezent 340 de oameni. “In spatiu lucreaza 340 in momentul de fata, iar capacitatea maxima este de 365 de locuri fizice. Extinderea pe care o avem in vedere ne va permite sa crestem semnificativ si numarul de angajati”, a declarat Tomsa.

BetfairIn alegerea biroului au contat factori ca amplasarea cladrii, proximitatea fata de misloace in comun, dar si disponibilitatea unui spatiu de peste 3.000 de mp pe un singur etaj, care poate sa fie extins in etapele urmatoare pe acelasi nivel. “Conceptul este cel de "oras in oras" care a permis sa cream un spatiu modern, fluid, versatil, care sa deserveasca mai multor scopuri, in functie de nevoie, care sa stimuleze creativitatea angajatilor si sa si ajute sa vina cu placere la birou. Zonele "serioase" pot sa devina cu usurinta zone de relaxare, nimic nu e strict”, a spus Tomsa.

BetfairConceptul e transpus intr-un spatiu de 3300 mp in care toate salile si zonele reprezinta o parte sau un edificiu dintr-un oras. “Avem un Teatru, o Primarie, zona de promenada unde mocheta verde a inlocuit cu succes iarba, Gradina in care am folosit trunchiuri naturale de copaci si butuci pentru sezut. In club am imbinat zona de bucatarie cu sala de jocuri - biliard, ping-pong; aici avem si o scena cu un perete mare de monitoare, fiind si singurul loc in care au loc toti angajatii companiei la evenimente mari”, a precizat Bogdan Tomsa.

Biroul este preponderant deschis, insa circa o patrime din spatii sunt inchise. In sediul Betfair Romania exista 19 sali de sedinta clasice si inca 3 sali de sedinta “altfel”, care imita anumite spatii din oras: o gradena de stadion, o gradina, un bar sportive si 3 cocoon room- sali sub forma unor ganguri care imita sedii Betfair din lume. Mai exista 5 zone informale, deschise, dedicate zonei de servicii, care devin deseori tot sali de sedinta. Exista 3 coffee points - amplasate astfel incat angajatii sa parcurga distante egale pana la ele, 1 biblioteca si bucataria, toate prevazute cu zone de sedere.

De amenajarea spatiului s-a ocupat compania Morphoza.

betfair clujBetfair Romania, parte a grupului Betfair, s-a infiintat in anul 2007. In decursul ultimilor sapte ani, Betfair Romania a devenit cel mai mare centru de dezvoltare al grupului Betfair, numarand in acest moment peste 340 de angajati, specializati intr-o gama larga de limbaje de programare, securitatea informatiei, management de produs, management de proiect, dar si infrastructura si suport tehnic IT. Betfair Romania a fost votata a avea printre cele mai bune medii de munca din domeniul IT din Romania si reprezinta o parte esentiala a departamentului de dezvoltare al companiei, alaturi de celelalte birouri Betfair din Londra si Porto.sediu betfair

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri