BNP Paribas Cardif ocupa un sediu de peste 800 de mp in zona Floreasca, birou in care vegetatia imbratiseaza spatiile de lucru.

bnp paribas cardifBNP Paribas Cardif s-a mutat in sediul din Floreasca in 2014, ca urmare a cresterii echipei si a nevoii de a avea un spatiu de birouri moderne. In prezent, in biroul companiei lucreaza 35 de angajati.

bnp paribas cardifBiroul companiei este preponderent un open-space, astfel doar 40% din suprafata este reprezentata de spatiile inchise. BNP Paribas Cardif are trei sali de sedinta in birou: un board room, o sala de meeting si o sala de sedinta informala, denumita Innovation Room. De asemenea, in birou exista si o sala de masa amenajata ca un bistro pentru angajati.

bnp paribas cardifArhitectul Catalina Nechifor de la biroul de arhitectura Prographic, studioul care a realizat proiectarea si project managementul spatiului ocupat de BNP Paribas Cardif, a explicat pentru wall-street.ro si care este conceptul care a stat la baza acestei amenajari,

bnp paribas cardifPotrivit arhitectei, conceptul birourilor Cardif din grupul BNP Paribas s-a inspirat chiar din pozitionarea acestuia, spatiul avand o vedere panoramica asupra zonei verzi din Nordul Capitalei, "care invita la transformarea spatiului de lucru intr-o extensie a peisajului".

bnp paribas cardif"Dinamismul cromatic contribuie la efectul revigorant oferit de vegetatie, iar elementele de mobilier si hobby urban ofera o dimensiune umana zonelor de lucru. Inca de la intrare in receptie suntem indrumati de indicatorul urban sa dam jos bicicleta alba de pe perete si sa parcurgem micul traseu de ciclisti printre “parterele” de mocheta verde, pe langa banca din parc, cioscul info, trecand de jardinierele cu verdeata si poposind in final la Bistro-ul frantuzesc, in aleea de langa parc, unde cei talentati ne pot incanta pe notele unui acordeon", descrie amenajarea Catalina Nechifor.

bnp paribas cardifSpatiile publice si de reuniune sunt concentrate in zona intrarii, care este dominata de elemente din lemn, iar accentele de culoare dinamizeaza spatiul de reuniuni. Spatiile de lucru sunt grupate in open space pe departamente, configurate astfel incat sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala, o densitate mica si sunt separate de zona de circulatie prin depozitari joase acoperite cu jardiniere cu vegetatie. Birourile managerilor sunt dispuse perimetral, spune Nechifor.

Fotografii: Diana Oros, courtesy Prographic Arhitecture Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri