KRUK Romania, unul dintre cei mai mari jucatori din industria de management al creantelor, a inaugurat recent un nou sediu, cu o suprafata totala de 4.200 metri patrati, pentru activitatea Centrului de Contact din Targoviste, oras unde compania poloneza se distinge printre cei mai importanti angajatori.

Noua cladire de birouri unde angajatii KRUK isi desfasoara activitatea este amplasata in zona centrala a municipiului Targoviste, pe bulevardul Independentei nr. 2C, in apropierea mai multor centre comerciale, oferind un acces facil al angajatilor catre locul de munca. Pana la sfarsitul anului 2015, KRUK a functionat intr-o cladire din Calea Domneasca, dar dezvoltarea dinamica a activitatii a necesitat mutarea intr-un spatiu mai mare si mai confortabil.

"Proiectul de relocare a fost unul extrem de important pentru intreaga companie. O echipa interdisciplinara a colaborat pentru finalizarea la timp si la cele mai inalte standarde a proiectului. Necesitatea relocarii sediului este consecinta naturala a dezvoltarii dinamice a centrului de contact care avea in anul 2008 o echipa formata din 25 de persoane, iar astazi sunt peste 230 de persoane angajate in sediul din Targoviste. KRUK Romania are un numar total de 520 de angajati, care lucreaza in sediul central din Bucuresti si in punctul de lucru din Targoviste", a declarat Tomasz Ignaczak (foto), director general, KRUK Romania.

Amplasate intr-un sediu nou, cu o suprafata totala de 4.200 metri patrati, pe 4 niveluri, birourile KRUK sunt dotate cu echipamente IT de ultima generatie, avand zone care cresc confortul angajatilor: spatii de relaxare, zone de mese spatii largi pentru birourile situate in open space. Etajele 1 – 3 sunt destinate spatiilor de lucru, iar intreg etajul 4 este destinat salilor de sedinte si zonei de relaxare. Mutarea efectiva a angajatilor, a caror medie de varsta este de 27 de ani, si inceperea activitatii in noul spatiu a avut loc pe data de 11 ianuarie 2016.

KRUK este unul dintre angajatorii importanti din Targoviste, iar reprezentantii companiei spun ca acorda atentie pregatirii profesionale permanente a personalului sau. Multi dintre angajatii companiei sunt absolventi sau studenti in ultimii ani ai Universitatii Valahia, cu specializari in domeniile juridic, economic sau stiinte umane. Buna pregatire academica a absolventilor a determinat compania sa organizeze sesiuni de internship, in urma carora unii dintre participanti au fost angajati permanent si sunt astazi membri ai echipei KRUK.

Seful KRUK a declarat, pentru wall-street.ro, ca elementele esentiale care au stat la baza amenajarilor interioare in sediul din Targoviste au fost amplasarea departamentelor conform activitatilor pe care le desfasoara si confortul angajatilor, confort care se poate traduce prin spatii generoase de lucru, luminozitate si ergonomie la locul de munca.

"KRUK Romania este companie membra a grupului KRUK, liderul pietei de profil din Polonia, care desfasoara activitati pe pietele din Polonia, Cehia, Slovacia, Germania, Italia si Spania. Sediile companiilor membre ale grupului sunt amenajate in acelasi mod, avand facilitati si echipamente similare, respectand toate standardele in vigoare. Identitatea vizuala a companiei este respectata in amenajarile interioare ale fiecarui spatiu. Paleta de culori si sloganurile motivationale sunt in conformitate cu manualul de identitate vizuala a Grupului KRUK", a spus Tomasz Ignaczak.

In opinia sa, avantajele acestui nou spatiu de lucru sunt "evidente" si "numeroase", de la acces facil catre mijloace de transport, pana la confortul la locul de munca. Compania a inchiriat, de asemenea, un numar de locuri de parcare in spatele cladirii, iar in apropiere se afla spatii de parcare. Intreg etajul 4 este destinat celor 10 sali de sedinte spatioase, cu capacitati intre 8 si 35 de persoane. Birourile de lucru, amplasate la etajele 1 - 3, sunt amenajate in open space.

Tot la etajul 4 al cladirii se afla si sala de mese, cu o capacitate de 72 locuri , alaturi de un spatiu de relaxare dotat cu joc de fotbal, play station si plasme TV, unde angajatii se pot destinde in timpul pauzelor sau la sfarsitul programului de lucru.

Conform rezultatelor unui studiu de cercetare cantitativa de tip Omnibus implementat de compania TNS CSOP, privind gradul de notorietate al brandurilor de pe piata de colectare a creantelor din Romania, KRUK este liderul pietei de profil, ocupand o pozitie detasata fata de restul jucatorilor, cu un grad total de notorietate de 31%. Cercetarea este reprezentativa la nivel national si a fost efectuata pe un esention de 1.048 de respondenti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri